NEAΑΡΘΡΑ
19 Μαΐου 2021

Νότης Μαριάς: «Σφάζονται στην ποδιά» του Ζάεφ για να πάρουν δουλειές στα Σκόπια

Συνάντηση Μητσοτάκη - Ζάεφ: Στήριξη στην ευρωπαϊκή πορεία της Β. Μακεδονίας, με βάση τους ισχύοντες κανόνεςΣυνάντηση Τσίπρα – Ζάεφ: «Η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν ιστορική»

Η επίσκεψη Ζάεφ στην Αθήνα στις 13 Μαΐου 2021 με αφορμή την συμμετοχή του σκοπιανού στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και οι συναντήσεις του με Μητσοτάκη και Τσίπρα έφεραν ξανά στο προσκήνιο την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ταυτόχρονα η συνάντηση Ζάεφ με πολλούς Έλληνες επιχειρηματίες και η εκ μέρους του γνωστοποίηση της συνεργασίας σκοπιανών και ελληνικών επιχειρήσεων, ιδίως σε μεγάλα ενεργειακά έργα, επιβεβαιώνουν πλήρως  τα όσα είχαμε αποκαλύψει στις 18 Ιανουαρίου 2021 με εκτεταμένο μας άρθρο-μελέτη στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS, αναφερόμενοι στις ελληνοσκοπιανές μπίζνες που σχεδιαζόταν.

Ένα άρθρο-φωτιά το οποίο αποκάλυπτε ότι η ΕΕ με τη σύμφωνη γνώμη Μητσοτάκη και Αναστασιάδη έδινε προίκα στα Σκόπια ύψους 3,5 δις ευρώ. Έτσι επισημαίναμε ότι οι Σκοπιανοί πάνε ταμείο την ίδια ώρα που οι ΗΠΑ στηρίζουν τα Σκόπια με ξένα κόλλυβα τα οποία δεν είναι άλλα από τα κονδύλια της ΕΕ τα οποία «δρομολογούν σειρά «ευρωπαϊκών» επενδύσεων, με στόχο την σταθεροποίηση του μορφώματος και την προώθηση του σχεδίου εφοδιασμού Σκοπίων και Δυτικών Βαλκανίων με το αμερικανικό σχιστολιθικό φυσικό αέριο, που θα μεταφέρουν Έλληνες εφοπλιστές, από τις ΗΠΑ, στον σταθμό LNG της Αλεξανδρούπολης, από όπου τελικά θα διοχετεύεται σε όλα τα Βαλκάνια».

Κ. Χατζηδάκης: Τα 5 μεγάλα έργα που θα κάνουν την Ελλάδα ενεργειακό κόμβο των Βαλκανίων

 Οι ΗΠΑ στηρίζουν Σκόπια με «ξένα κόλλυβα»- Τριμερής ΗΠΑ-Ελλάδας-Σκοπίων στη Θεσσαλονίκη

Ειδικότερα σε σχέση με τις ΗΠΑ είχαμε επισημάνει στο άρθρο μας ότι «η επίσκεψη Πομπέο στη Θεσσαλονίκη στις 28 Σεπτεμβρίου 2020 πέραν των άλλων ανέδειξε και το τεράστιο ενδιαφέρον των ΗΠΑ για τα Σκόπια. Έτσι οι ΗΠΑ δρομολογούν σειρά επενδύσεων στα Σκόπια με στόχο όχι μόνο τη σταθεροποίηση του μορφώματος αλλά και την προώθηση του σχεδίου τους για εφοδιασμό των Σκοπίων και των άλλων χωρών των Δυτικών Βαλκανίων με το αμερικανικό σχιστολιθικό φυσικό αέριο το οποίο θα μεταφέρουν Έλληνες εφοπλιστές από τις ΗΠΑ στον περίφημο σταθμό LNG της Αλεξανδρούπολης και από εκεί θα διοχετεύεται σε όλα τα Βαλκάνια. Μάλιστα σαν καλοί επενδυτές οι ΗΠΑ προτιμούν να κάνουν παιχνίδι με «ξένα κόλλυβα» και έτσι πιέζουν ούτως ώστε τα  ευρωπαϊκά κονδύλια που θα δοθούν στην περιοχή να αξιοποιηθούν για τη στήριξη των αμερικανικών σχεδίων.

Για τον λόγο αυτόν άλλωστε διοργάνωσαν και την τριμερή ΗΠΑ-Ελλάδας-Σκοπίων στη Θεσσαλονίκη στις 29 Σεπτεμβρίου  2020 στην οποία από αμερικανικής πλευράς συμμετείχαν o βοηθός υπουργός εξωτερικών Francis Fannon αρμόδιος για θέματα ενέργειας και η πρέσβειρα των ΗΠΑ στα Σκόπια Kate Marie Byrnes, από ελληνικής πλευράς ο υπουργός Ενέργειας Κ. Χατζηδάκης, ο υφυπουργός οικονομικής διπλωματίας Κ. Φραγκογιάννης και δύο στελέχη των ΕΛΠΕ και από πλευράς Σκοπίων οι αντιπρόεδροι της κυβέρνησης Liupko Nikolovski και Fatmit Bitikji και ο υπουργός Οικονομικών Kreshnik Betekshi (energypress 29/9/2020)».

Ευρωπαϊκή προίκα στα Σκόπια: 3,5 δισ. ευρώ για τις Πρέσπες

Το Οικονομικό και Επενδυτικό Σχέδιο της ΕΕ για τα Δυτικά Βαλκάνια

Στη συνέχεια του άρθρου επισημαίναμε ότι «μια βδομάδα μετά την τριμερή στις  6 Οκτωβρίου 2020 αποσκοπώντας στην προώθηση της βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης στην περιοχή των Δυτικών Βαλκανίων, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε οικονομικό και επενδυτικό σχέδιο με σημαντική δέσμη επενδυτικών μέτρων για την κινητοποίηση χρηματοδότησης ύψους έως και 9 δισ. ευρώ για την περιοχή (ec.europa.eu 6/102020).

Επιπλέον των παραπάνω επιχορηγήσεων τονίστηκε ότι «η ΕΕ θα παράσχει εγγυήσεις για τη μείωση του κόστους χρηματοδότησης τόσο για δημόσιες όσο και για ιδιωτικές επενδύσεις και για τη μείωση του κινδύνου για τους επενδυτές. Η στήριξη μέσω του νέου μηχανισμού εγγύησης για τα Δυτικά Βαλκάνια, στο πλαίσιο της εγγύησης εξωτερικής δράσης της ΕΕ και του Ευρωπαϊκού Ταμείου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, αναμένεται να κινητοποιήσει δυνητικές επενδύσεις ύψους έως και 20 δισ. ευρώ την επόμενη δεκαετία».

Στο πλαίσιο αυτό τα Σκόπια αναμένεται να ενθυλακώσουν τουλάχιστον 3,5 δις ευρώ.

Tα κονδύλια αυτά σύμφωνα με το Παράρτημα της παραπάνω Ανακοίνωσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα χρηματοδοτήσουν πέραν των άλλων:

1.Την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου Σκοπίων-Σερβίας».

Δεν είναι τυχαία άλλωστε και η συμμετοχή της πρωθυπουργού της Σερβίας Άννας Μπρνάμπιτς στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και οι φωτογραφίες της με Ζάεφ και Τσίπρα.

«2.Την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου Σκοπίων-Κοσόβου που θα αποτελεί άλλωστε επέκταση του διασυνδετηρίου αγωγού Ελλάδας-Σκοπίων».

Και αφού αναφερθήκαμε στην σχεδιαζόμενη κατασκευή αγωγού φυσικού αερίου Ελλάδας-Σκοπίων επισημαίναμε ότι «με ευρωπαϊκά κονδύλια θα φτάνει το αμερικανικό σχιστολιθικό φυσικό αέριο από Αλεξανδρούπολη σε Σκόπια, Κόσοβο και Σερβία!!!».

Και το άρθρο-αποκάλυψη συνέχιζε:

«3.Στον τομέα των ΑΠΕ θα χρηματοδοτηθούν αιολικά και ηλιακά πάρκα στα Σκόπια.

4.Προβλέπονται και χρηματοδοτήσεις για εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων.

5.Το πακέτο θα συμπληρωθεί με επενδύσεις στην πράσινη γεωργία αλλά και

6.Την ψηφιοποίηση της οικονομίας των Σκοπίων γεγονός που ενδιαφέρει επίσης τις αμερικανικές πολυεθνικές του τομέα της τεχνολογίας που εγκαθίστανται ήδη σε  Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Πάτρα με στόχο να ενθυλακώσουν επίσης μεγάλο μέρος από τα κονδύλια των 32 δις ευρώ του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάκαμψης που προορίζονται για την ψηφιοποίηση της ελληνικής οικονομίας.

Με Οσμάνι συναντήθηκε ο Δένδιας – Τρία μνημόνια συνεργασίας υπέγραψαν Ελλάδα και Βόρεια Μακεδονία

«Σκοπιανοί επενδυτές» το νέο ανέκδοτο

Στη συνάντηση Δένδια- Osmani στις 14 Ιανουαρίου 2021 υπογράφτηκε μνημόνιο για τη συνεργασία μεταξύ των αντίστοιχων φορέων των δύο χωρών μας για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων. Έτσι αυτό που άρχισε να ακούγεται ως ανέκδοτο με δυο λέξεις «σκοπιανοί επενδυτές» άρχισε να δρομολογείται. Με τη μόνη επισήμανση ότι οι σκοπιανοί αποδεικνύονται για άλλη μια φορά επενδυτές «τζάμπα μάγκες» καθώς η συμμετοχή τους όπως θα αναλύσουμε παρακάτω τόσο στον FSRU Αλεξανδρούπολης όσο και στη μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στη ΒΙΠΕ Αλεξανδρούπολης γίνεται με ξένα κόλλυβα.  Για την ακρίβεια με κονδύλια και χρηματοδοτήσεις της ΕΕ.

Ήδη μετά την επίσκεψη Οσμάνι οι σκοπιανοί φεύγουν με δύο μεγάλες επιτυχίες πέραν βεβαίως της προίκας των 3,5 δις ευρώ.

Πρώτον αποφασίστηκε η συμμετοχή των Σκοπίων σε ποσοστό 10% στον FSRU Αλεξανδρούπολης (energypress 13/1/2021).

Δεύτερον αποφασίστηκε η συμμετοχή των Σκοπίων με ποσοστό 25% στο εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής που θα λειτουργεί με φυσικό αέριο στη ΒΙΠΕ Αλεξανδρούπολης».

Επιπλέον στο άρθρο μας αποκαλύπταμε και τα εξής:

«Συμμετοχή των Σκοπίων στον FSRU Αλεξανδρούπολης

Στήριξη από Μαξίμου στο FSRU Αλεξανδρούπολης και για λόγους ενεργειακής απεξάρτησης από την Τουρκία

Ο FSRU Αλεξανδρούπολης είναι πλωτός τερματικός σταθμός υγροποιημένου φυσικού αερίου της εταιρείας Gastrade Α.Ε όπου μέχρι στιγμής μέτοχοι με ποσοστό 20% έκαστος είναι η Ασημίνα-Ελένη Κοπελούζου, η Gaslog (Π. Λιβανός), η ΔΕΠΑ, η Bulgartransgaz και η ΔΕΣΦΑ (Energypress 13/1/2021).

Ο εν λόγω πλωτός τερματικός σταθμός αποτελεί πολυπόθητο σχέδιο των ΗΠΑ με στόχο την απεξάρτηση των Βαλκανίων από το ρωσικό φυσικό αέριο και την αντίστοιχη προώθηση του αμερικανικού σχιστολιθικού αερίου της Cheniere Energy, Inc  με έδρα το Χιούστον του Τέξας, η οποία ήταν και η πρώτη εταιρεία των ΗΠΑ που έλαβε από τη διοίκηση Ομπάμα άδεια εξαγωγής σχιστολιθικού αερίου στο εξωτερικό (desmogblog.com), αέριο το οποίο θα μεταφέρεται με πλοία Ελλήνων εφοπλιστών από τις ΗΠΑ. Για το θέμα αυτό ήδη από τον Οκτώβριο 2015 είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον η βοηθός υπ. Εξωτερικών για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις των ΗΠΑ κ. Βικτόρια Νούλαντ ενόψει και της επίσκεψης του τότε υπουργού εξωτερικών της κυβέρνησης Ομπάμα Τζον Κέρι (Η Καθημερινή 22/10/2015 ) ο οποίος είχε το LNG της Αλεξανδρούπολης «ψηλά στην ατζέντα» του  (Evrosonline 3/12/2015) κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα στις 4 Δεκεμβρίου 2015 όταν και συναντήθηκε με τον Α. Τσίπρα για το Κυπριακό, το προσφυγικό αλλά και το ενεργειακό (ΣΚΑΙ 4/12/2015). Στη συνέχεια το ζήτημα μεταφοράς LNG μέσω Ελλάδας απασχόλησε τη συνάντηση Τσίπρα  με τον τότε Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζον Μπάιντεν στο Νταβός της Ελβετίας τον Ιανουάριο του 2016 (energypress 20/1/2016). Επιπλέον με αφορμή την επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα στις 15-16 Νοεμβρίου 2016 ο Αλέξης Τσίπρας στα πλαίσια συνέντευξης Τύπου με τον Αμερικανό πρόεδρο δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με τον πρόεδρο Ομπάμα είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τους αγωγούς TAP και IGB, για το τερματικό LNG της Αλεξανδρούπολης, αλλά και για τα κοιτάσματα και το αέριο της Ανατολικής Μεσογείου» (energypress 15/11/2016 και capital.gr16/11/2016). Έκτοτε το αμερικανικό ενδιαφέρον ήταν εξαιρετικά υψηλό και οι ενέργειες των ΗΠΑ προκειμένου να ευοδωθεί το εγχείρημα εξαιρετικά εντατικές (ekathimerini.com 7/2/2020).

To κόστος του FSRU Αλεξανδρούπολης εκτιμάται ότι θα ανέλθει τουλάχιστον στα 370 εκατ. ευρώ (gasprocessingnews.com). Καθώς το έργο κρίθηκε ως Έργο Κοινού Ευρωπαϊκού Ενδιαφέροντος (PCI) στον τομέα του φυσικού αερίου (energypress 15/1/2021), το 50% του κόστους έχει αυξημένες πιθανότητες να χρηματοδοτηθεί από κονδύλια της ΕΕ. Σε μια τέτοια περίπτωση οι μέτοχοι επί της ουσίας θα επιδοτηθούν κατά 50% από την ΕΕ. Και στη συνέχεια βεβαίως και με δάνεια θα επιχειρήσουν να συμπληρώσουν το υπόλοιπο ποσό για την ολοκλήρωση του έργου. Τα Σκόπια αναμένεται να μπουν στην επένδυση με ποσοστό 10% μετά από ισόποση μείωση του μετοχικού κεφαλαίου των ήδη μετόχων ((energypress 13/1/2021).

Οικονομική στήριξη από την ΕΕ αναμένεται να λάβουν τόσο το έργο «αγωγός διασύνδεσης του τερματικού LNG της Αλεξανδρούπολης» που επίσης κρίθηκε ως PCI (energypress 15/1/2021) όσο και για το έργο Μετρητικός και Ρυθμιστικός Σταθμός στην Αλεξανδρούπολη. Επιπλέον πρέπει να επισημανθεί ότι η Ελλάδα πιέζει την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων παρά την αλλαγή στρατηγικής της Τράπεζας να χρηματοδοτήσει έστω και κατ΄ εξαίρεση το FSRU Αλεξανδρούπολης (energypress-english 3/1/2021).

Η επένδυση του FSRU  Αλεξανδρούπολης είναι ιδιαίτερα προσοδοφόρα καθώς το μεν κόστος της κατασκευής όπως είδαμε επιχειρείται να καλυφθεί κυρίως από κονδύλια της ΕΕ η δε αγορά φυσικού αερίου είναι εξασφαλισμένη καθώς το αμερικανικό σχιστολιθικό αέριο θα τροφοδοτεί μέσω αγωγών, (που θα κατασκευαστούν επίσης με κονδύλια της ΕΕ και δάνεια ευρωπαϊκών τραπεζών), τις αγορές της Ελλάδας, της Βουλγαρίας, των Σκοπίων, του Κοσόβου της Σερβίας, της Ρουμανίας και βάλε. Και όλα αυτά για να απεξαρτηθούν οι εν λόγω χώρες και η ΕΕ από το ρωσικό αέριο και βέβαια να εξαρτηθούν από το σχιστολιθικό αέριο των ΗΠΑ.  Επισημαίνεται ότι το LNG είναι πλέον ιδιαίτερα προσοδοφόρο γι΄ αυτό και οι Έλληνες εφοπλιστές έχουν επενδύσει κεφάλαια χτίζοντας ειδικά πλοία μεταφοράς τα LNG carriers. Στον τομέα αυτό οι Έλληνες εφοπλιστές κατέχουν την πρώτη θέση με στόλο αξίας 19,8 δις δολάρια, ακολουθούμενοι από τον στόλο ιαπωνικών συμφερόντων αξίας 14,19 δις δολάρια (energypress 15/1/2021). Μάλιστα τον μεγαλύτερο στόλο από LNG carriers στην Ελλάδα διαθέτει ο όμιλος του Γιάννη Αγγελικούση με τη Maran Gas να διαθέτει 36 πλοία και ακολουθεί η Gaslog του Π.Λιβανού, με 29 πλοία (energypress 15/1/2021). Πρόκειται για την εταιρεία η οποία είναι μέτοχος κατά 20% του   FSRU Αλεξανδρούπολης.

αδωνις γεωργιαδης ζαεφΑλεξανδρούπολη: Σκοπιανοί και άλλοι επενδυτές, ενδιαφέρονται για τη μονάδα ηλεκτρικής ενέργειας του ομίλου Κοπελούζου

Συμμετοχή των Σκοπίων στο εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φυσικό αέριο στην ΒΙΠΕ Αλεξανδρούπολης

Ήδη στην ΒΙΠΕ Αλεξανδρούπολης σχεδιάζεται η κατασκευή εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από το αμερικανικό σχιστολιθικό φυσικό αέριο και θα είναι δυναμικότητας 800 Μεγαβάτ. Μέτοχοι σχεδιάζεται να είναι η εταιρεία DAMCO ENERGY, θυγατρική του Ομίλου Κοπελούζου και η Βουλγαρική κρατική ηλεκτρική εταιρεία NEK EAD. Σε σχέση με το υπό κατασκευή εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας στην Αλεξανδρούπολη επισημαίνεται ότι η επένδυση επιδιώκεται να στηριχθεί με  γενναία τραπεζική δανειοδότηση αν και δεν αποκλείεται να αναζητηθούν και ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις παρότι αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο λόγω των ισχυόντων ευρωπαϊκών κανονισμών.

Στο παραπάνω λοιπόν εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής τα Σκόπια θα συμμετάσχουν με ποσοστό 25% επί του εν λόγω μετοχικού κεφαλαίου (energypress 13/1/2021). Έτσι θα έχουν στη διάθεση τους 200 Μεγαβάτ για ηλεκτροδότηση των Σκοπίων και θα κλείσουν το δικό τους εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής που λειτουργεί στην περιοχή της Μπίτολα. Με τον τρόπο αυτό οι σκοπιανοί διασφαλίζουν πλέον την ηλεκτροπαραγωγή τους και μάλιστα από φυσικό αέριο εκτός Σκοπίων και οι ίδιοι μπορούν πλέον με τα ευρωπαϊκά κονδύλια που αναφέραμε παραπάνω να παράγουν επιπλέον ηλεκτρική ενέργεια με ΑΠΕ την οποία στην πορεία θα πωλούν. Όλα αυτά με κονδύλια ευρωπαϊκά και δάνεια.

Μετά απ΄ όλα αυτά λοιπόν θα έχουμε διπλή ενεργειακή είσοδο των Σκοπίων στη χώρα μας μιας και τα Σκόπια παίρνουν ποσοστό 10% του FSRU Αλεξανδρούπολης και μπαίνουν και με ποσοστό 25% στη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής στη ΒΙΠΕ Αλεξανδρούπολης καλύπτοντας έτσι τις ενεργειακές τους ανάγκες  με ρεύμα και αέριο προερχόμενο από την Ελλάδα, με ταυτόχρονη όμως συμμετοχή τους σε αντίστοιχες υποδομές στη χώρα μας». 

Και δεν πέρασαν παρά δύο μήνες και ήρθε η δρομολόγηση της συμμετοχής των Σκοπίων στο εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στη ΒΙΠΕ Αλεξανδρούπολης καθώς στις 31 Μαρτίου 2021 «συμφωνία υπογράφηκε στα Σκόπια από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της DAMCO, Χρήστο Κοπελούζο και τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και Γενικό Διευθυντή της AD ESM κ. Vasko Kovacevski» (www.powergame.gr 3/4/2021). Έτσι «η AD ESM θα συμμετάσχει με ποσοστό 25% στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας «Παραγωγή Ηλεκτρισμού Αλεξανδρούπολης Α.Ε.», εταιρείας ειδικού σκοπού (SPV) η οποία θα χρηματοδοτήσει, κατασκευάσει, κατέχει και λειτουργεί τη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με φυσικό αέριο στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, που σήμερα ανήκει πλήρως στην DAMCO» (www.copelouzos.gr 31/3/2021).

Διασυνδετήριος Αγωγός Φυσικού Αερίου Ελλάδας-Σκοπίων

Επιπλέον στο άρθρο μας είχαμε αποκαλύψει ότι σχεδιάζεται η «κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου Σκοπίων-Κοσόβου που θα αποτελεί άλλωστε επέκταση του διασυνδετηρίου αγωγού Ελλάδας-Σκοπίων. Επισημαίνεται εν προκειμένω ότι η κατασκευή του  διασυνδετηρίου αγωγού Ελλάδας-Σκοπίων επίσης σχεδιάζεται να χρηματοδοτηθεί από την ΕΕ με επιχορηγήσεις και δάνεια. Ειδικότερα το ελληνικό τμήμα το αγωγού κόστους 51 εκατ. ευρώ  θα χρηματοδοτηθεί κατά 50% με δάνειο από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και το υπόλοιπο σχεδιάζεται να χρηματοδοτηθεί με ευρωπαϊκά κονδύλια. Το σκοπιανό τμήμα του αγωγού κόστους 54 εκατ. ευρώ επιδιώκεται επίσης να χρηματοδοτηθεί κατά 50% με δάνειο από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων ενώ αναζητούνται διάφοροι τρόποι χρηματοδότησης του υπολοίπου έργου, καθώς ήδη 14 εκατ. ευρώ έχουν διασφαλιστεί από το παραπάνω επενδυτικό σχέδιο για τα Δυτικά Βαλκάνια (serbia-energy.eu 4/1/2021)».

Άλλωστε «όπως είναι γνωστό, στον προγραμματισμό του ΔΕΣΦΑ περιλαμβάνεται εξάλλου η κατασκευή αγωγού τροφοδοσίας της γειτονικής χώρας με φυσικό αέριο» (www.amna.gr 14/5/2021).

Η Συνάντηση Μητσοτάκη-Ζάεφ

Κατά τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ζάεφ στην Αθήνα στις 13 Μαΐου ο Έλληνας πρωθυπουργός  στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στις διμερείς οικονομικές σχέσεις Ελλάδας-Σκοπίων και στην Ευρωπαϊκή πορεία των Σκοπίων επισημαίνοντας μεταξύ άλλων τη στήριξή του στα Σκόπια.Στο πλαίσιο αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεταξύ άλλων δήλωσε και τα εξής:  «….. Η σημερινή συνάντηση θα μας δώσει τη δυνατότητα να συζητήσουμε για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών μας σχέσεων, με έμφαση στην οικονομία, ειδικά στην ενέργεια, όπου πολλά και ενδιαφέροντα έργα βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας». Και απευθυνόμενος στον Ζάεφ του είπε ότι «ασφαλώς θα έχουμε επίσης την ευκαιρία να μιλήσουμε για τις εξελίξεις στην ενταξιακή διαδικασία» των Σκοπίων διαδικασία «την οποία η Ελλάδα υποστηρίζει, όπως είναι γνωστό, πάντα με βάση τους ισχύοντες κανόνες και προϋποθέσεις, στο πλαίσιο της σταθερής και ενεργού στήριξής μας στην ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων». Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέληξε: «Και, βεβαίως, ζωτικής σημασίας παραμένουν ο σεβασμός των σχέσεων καλής γειτονίας και η πλήρης, συνεπής και καλή τη πίστει εφαρμογή της Συμφωνίας Πρεσπών -όπως έχουμε συζητήσει. Αυτοί είναι οι βασικοί δείκτες στις διμερείς μας σχέσεις αλλά και για την προοπτική ένταξης της χώρας σας στην ΕΕ. Προσβλέπω λοιπόν, όπως πάντα, σε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση και σας καλωσορίζω και πάλι στην Αθήνα» (m.naftemporiki.gr 13/5/2021).

Από τα παραπάνω αποδεικνύεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πλέον μετατραπεί από δήθεν πολέμιος της Συμφωνίας των Πρεσπών σε αποφασιστικό παράγοντα στήριξης της ευρωπαϊκής πορείας των Σκοπίων και της συνακόλουθης διάσωσης του ίδιου του μορφώματος. Και βέβαια αρωγός κάθε προσπάθειας για την ενίσχυση των διμερών οικονομικών σχέσεων Ελλάδας-Σκοπίων.

Έχοντας λοιπόν καταφέρει η ΝΔ να καπελώσει τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια κατά των Σκοπίων και αφού ενθυλάκωσε την ψήφο εκατομμυρίων Ελλήνων πατριωτών που ήταν αντίθετοι με την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών, τώρα πλέον τους γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της, αφού η κυβέρνηση της ΝΔ με τους δήθεν μακεδονομάχους της τώρα πλέον εφαρμόζει τη Συμφωνία των Πρεσπών, υπέγραψε και τρία νέα μνημόνια συνεργασίας, προχωρώντας στο επόμενο διάστημα στην κύρωση στη Βουλή των πρώτων τριών μνημονίων συνεργασίας Ελλάδας-Σκοπίων που υπέγραψε ο Τσίπρας. Επιπλέον σε επίπεδο ΕΕ αντίθετα με τη Βουλγαρία που μπλοκάρει την ευρωπαϊκή πορεία των Σκοπίων η κυβέρνηση της ΝΔ  την διευκολύνει πλέον με κάθε τρόπο.

Ο Ζάεφ εκθειάζει τη στάση του Μητσοτάκη

Τη στάση του Μητσοτάκη «κάρφωσε ο μαρτυριάρης» Ζάεφ με δηλώσεις του κυρίως κατά τη συνάντησή του με τον Τσίπρα  δηλώνοντας μεταξύ άλλων και τα εξής:  «σήμερα πλέον η κυβέρνηση είναι πολύ υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών και είμαι πολύ ευχαριστημένος για αυτό», τονίζοντας πως υπάρχουν πολλά θετικά που έγιναν και θα γίνουν λόγω αυτής (m.naftemporiki.gr 14/5/2021).  Αναφερόμενος στα τρία μνημόνια συνεργασίας, ο Ζάεφ έκανε λόγο για «υπόσχεση» από τον κ. Μητσοτάκη και τόνισε ότι «τα τρία μνημόνια συνεργασίας με τη χώρα μου φέρνουν μόνο χαρά. Το ένα είναι για την επιτήρηση του FIR» των Σκοπίων «στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, το δεύτερο είναι για την στήριξη της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας και το τρίτο είναι για την οικονομική συνεργασία. Άλλωστε η Συμφωνία των Πρεσπών σηματοδοτεί μία στρατηγική εταιρική σχέση» (m.naftemporiki.gr 14/5/2021).

Πάντως και κατά τη συνάντησή με τον Μητσοτάκη ο Ζάεφ δεν έκρυψε τα λόγια του επισημαίνοντας μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Για εμάς είναι μια μεγάλη ευκαιρία να συζητήσουμε για τις στενότερες οικονομικές σχέσεις και τη συνεργασία μας. ………….Από κοινού με την ομάδα σας εργαζόμαστε ενδελεχώς -θα σας ενημερώσω για τις θέσεις μας- καθώς υπάρχουν πολλά θετικά δεδομένα τα οποία θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας. Θα ήθελα να συζητήσουμε και για το ζήτημα της ενταξιακής πορείας» των Σκοπίων «στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς εσείς είστε ο κύριος γείτονάς μας, ο στρατηγικός μας εταίρος και θα ήθελα να σας ενημερώσω για τις λεπτομέρειες των θέσεών μας και βεβαίως να ζητήσω τη βοήθειά σας, κ. πρωθυπουργέ, αλλά και του κ. Δένδια και όσων εμπλέκονται στη διαδικασία. ……….» (m.naftemporiki.gr 13/5/2021).

Και συνέχισε επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει καμία εναλλακτική για τα Σκόπια «αλλά και για τις υπόλοιπες χώρες των Δυτικών Βαλκανίων, πέρα από ένα μέλλον στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Όπως γνωρίζετε, είναι μεγάλη μας χαρά που πλέον είμαστε σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ. Χαιρόμαστε που η Ελληνική Αεροπορία περιπολεί στους αιθέρες μας. ………….Σήμερα θα πρέπει να φτάσουμε σε μια συμφωνία για το πώς θα ανοίξουν τα σύνορα για τουρισμό στην Ελλάδα, άλλωστε αυτό είναι κάτι που αναμένουν και οι πολίτες μας. Ως μέλος της ΕΕ, ίσως να έχετε κάποιες επιπλέον πληροφορίες. Αυτό σχετίζεται άμεσα με το πως θα βελτιώσουμε, θα ενισχύσουμε τους επιχειρηματικούς δεσμούς και τις επιχειρηματικές σχέσεις μας…. Αλλά υπάρχουν ασφαλώς και πολλές λεπτομέρειες που σχετίζονται και με την ανάπτυξη συνεργασιών με πολλές επιχειρήσεις. Θα αναφέρω κάποιες από αυτές» (m.naftemporiki.gr 14/5/2021).

Ο Ζάεφ βγάζει στη σέντρα τις Ελληνικές επιχειρήσεις που κάνουν μπίζνες με τα Σκόπια

Και ο Ζάεφ έκλεισε την παρέμβασή του βγάζοντας κυριολεκτικά στη σέντρα τους διάφορους ελληνικούς επιχειρηματικούς ομίλους που κάνουν πλέον μπίζνες με τα Σκόπια λέγοντας:

1.Αγωγός πετρελαίου ΕΛΠΕ-ΟΚΤΑ

«Είμαστε στο τελικό στάδιο των επαφών με τα Ελληνικά Πετρέλαια για τη λειτουργία του αγωγού πετρελαίου. Σήμερα το πρωί είχαμε την τελευταία σύσκεψη σε υψηλό επίπεδο, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, αρμόδιος για τις Οικονομικές Υποθέσεις και οι εκπρόσωποι της εταιρείας θα χρειαστεί να προσδιορίσουν τα συγκεκριμένα δεδομένα.  Επομένως, η ιδέα είναι μέχρι το τέλος Μαΐου να έχουμε μια τελική συμφωνία μαζί τους και να ξεκινήσει η λειτουργία αυτού του σημαντικού αγωγού. Θα δοθεί η ευκαιρία στα Ελληνικά Πετρέλαια να διοχετεύσουν επίσης πετρέλαιο στη Σερβία, στο Κόσοβο και στην ευρύτερη περιοχή» (m.naftemporiki.gr 13/5/2021).

Όπως είπε ο κ. Ζάεφ προσερχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου για τη συνάντησή του με τον Μητσοτάκη «είμαστε στο τελικό στάδιο των επαφών με τα ΕΛΠΕ και η ιδέα είναι μέχρι το τέλος Μαΐου να υπάρξει συμφωνία για να ξεκινήσει η επαναλειτουργία αυτού του σημαντικού αγωγού», μετά από οκτώ σχεδόν χρόνια αδράνειας» προσθέτοντας ότι «θα δοθεί η ευκαιρία στα Ελληνικά Πετρέλαια να διοχετεύσουν επίσης πετρέλαιο στη Σερβία, στο Κόσοβο και στην ευρύτερη περιοχή», αναφορά που παραπέμπει στα σχέδια του ομίλου για μετατροπή των εγκαταστάσεων της ΟΚΤΑ (διυλιστήριο που δεν λειτουργεί πλέον)  σε  διαμετακομιστικό κέντρο (hub) πετρελαιοειδών προς τα Δυτικά Βαλκάνια» (www.moneyreview.gr. 14/5/2021).

Μάλιστα όπως επισημαίνεται σχετικά «η μεταφορά ποσοτήτων πετρελαίου μέσα από τον αγωγό θα μείωνε δραστικά τα κόστη» που επωμίζονται τα Σκόπια «όχι μόνο για τη μεταφορά με βυτία, αλλά και από το λαθρεμπόριο μαύρου χρυσού. Προϋπόθεση για να προχωρήσουν τα σχέδια είναι η επίλυση της διαφοράς μεταξύ των ΕΛΠΕ» και των Σκοπίων «που αφορά στην αξίωση αποζημίωσης που έχουν εγείρει τα ΕΛΠΕ για μη τήρηση από τη γειτονική χώρα της ρήτρας αγοράς συγκεκριμένων ποσοτήτων καυσίμων από την εταιρεία την περίοδο 2008-2011» (www.moneyreview.gr. 14/5/2021).

Ελπίζουμε λοιπόν να εισπράξουν τα ποσά που έχουν λαμβάνειν τα ΕΛΠΕ και να μην δούμε τίποτε αγαθοεργίες υπέρ των Σκοπίων που θα ζημιώνουν το Ελληνικό δημόσιο.

Από τα δημοσιεύματα προκύπτει ότι ο Ζάεφ «συναντήθηκε με τη διοίκηση των Ελληνικών Πετρελαίων με βασικό αντικείμενο την επίλυση των εκκρεμοτήτων για την επαναλειτουργία του αγωγού καυσίμων των ΕΛΠΕ που συνδέει το διυλιστήριο της Θεσσαλονίκης με τα Σκόπια. Η συνάντηση, κατά τις ίδιες πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα. Δημιουργείται η προοπτική για επαναλειτουργία του αγωγού ακόμη και στις αρχές του καλοκαιριού ενώ στο πλαίσιο της συζήτησης τέθηκε και το ενδεχόμενο περαιτέρω επενδύσεων του ομίλου στη γειτονική χώρα» (www.amna.gr 14/5/2021). 

2.FSRU και μονάδα ηλεκτροπαραγωγής στη ΒΙΠΕ Αλεξανδρούπολης

Μάλιστα ο Ζάεφ επιβεβαιώνοντας πλήρως τα όσα είχαμε αποκαλύψει με το παραπάνω άρθρο μας σε σχέση με δύο ενεργειακά έργα στην Αλεξανδρούπολη είπε απευθυνόμενος στο Μητσοτάκη:

«Όπως γνωρίζετε πιθανότατα θα υπογραφεί Μνημόνιο με τον Όμιλο Κοπελούζου. Η χώρα μας θα επενδύσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε ενεργειακά project στην Αλεξανδρούπολη. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς. Είναι τεράστια ευκαιρία και μεγάλη τιμή. Ξέρω πως και εσείς ενθαρρύνετε την ευρύτερη συμμετοχή στο περιφερειακό αυτό έργο καθώς έχει οφέλη για όλους. Θα μας αναλογεί το 10% του τερματικού σταθμού αερίου και το 25% της μονάδας παραγωγής. Αυτό το 25% αντιστοιχεί στο 1/4 της συνολικής μας παραγωγής ενέργειας, κάτι πολύ σημαντικό για εμάς» (m.naftemporiki.gr 13/5/2021).

3.Μονάδα ηλεκτροπαραγωγής στα Σκόπια από τον Όμιλο Μυτιληναίος

Και ο Ζάεφ συνέχισε: «Επομένως εξελισσόμαστε, ακολουθώντας το παράδειγμά σας, των χωρών της ΕΕ, και θα κλείσουμε κι εμείς τις μονάδες παραγωγής ενέργειας με καύση άνθρακα το συντομότερο δυνατό, καθώς το κόστος τους είναι μεγάλο. Και σε αυτό το επίπεδο, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως είμαστε στο τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων με τον Όμιλο Μυτιληναίος για τη μονάδα παραγωγής που χρησιμοποιεί αέριο στα Σκόπια, την πρωτεύουσά μας» (m.naftemporiki.gr 13/5/2021).

Εν προκειμένω επισημαίνεται ότι «σύμφωνα με πληροφορίες, οι εν λόγω διαπραγματεύσεις βρίσκονται ακόμα σε πρώιμο στάδιο. Αν τελεσφορήσουν, θα σηματοδοτήσουν την δραστηριοποίηση του ομίλου σε μια ακόμη χώρα των Βαλκανίων μετά την Αλβανία, όπου υπέγραψε τον περασμένο μήνα συμφωνία για την κατασκευή υποσταθμών Υψηλής Τάσης 400 kV» (www.moneyreview.gr. 14/5/2021).

4.ΔΕΗ

Σε σχέση με τη ΔΕΗ ο Ζάεφ επισήμανε ότι «η ΔΕΗ είναι ένας από τους βασικούς συμμετέχοντες σε αυτό το μεγάλο έργο, ύψους 700 εκατ. ευρώ, ένα έργο υδροηλεκτρικής ενέργειας που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για το ενεργειακό μείγμα της ευρύτερης περιοχής» (m.naftemporiki.gr 13/5/2021). Έτσι η ΔΕΗ «σε κοινοπραξία με την Αρχιρόδον συμμετέχει στο μεγάλο διαγωνισμό ΣΔΙΤ ύψους 700 εκατ. ευρώ, για μία υδροηλεκτρική μονάδα ισχύος 450 MW που θα αποτελέσει όπως αναφέρθηκε, σημείο αναφοράς για το ενεργειακό μείγμα της ευρύτερης περιοχής» (www.newmoney.gr 14/5/2021).  Πρόκειται «για το νέο υδροηλεκτρικό έργο Cebren για το οποίο η ελληνική επιχείρηση έχει περάσει στο δεύτερο στάδιο του σχετικού διαγωνισμού. Πρόκειται για μονάδα σημαντικής ισχύος (333-458 MW) με εκτιμώμενη ετήσια παραγωγή 1000-1200 GWh» (www.amna.gr 14/5/2021).

Είναι πάντως απορίας άξιον γιατί ο Μητσοτάκης δεν ζήτησε να μάθει από τον Ζάεφ τι απέγινε τελικά η περίφημη εξαγορά της σκοπιανής εταιρείας ενέργειας EDS από τη ΔΕΗ την οποία είχε καταγγείλει η ΝΔ δηλώνοντας ότι «την ώρα που οι Έλληνες ακριβοπληρώνουν τη ΔΕΗ, που καταρρέει, η κυβέρνηση την υποχρέωσε να εξαγοράσει έναντι 4,8 εκατ. ευρώ μια σκοπιανή εταιρεία ηλεκτρισμού που πέρυσι εμφάνισε ζημιές ύψους 5,4 εκατ. ευρώ», (www.pronews.gr 10/10/2018). Μάλιστα ο τότε γραμματέας της ΝΔ με ανάρτησή του στο διαδίκτυο δήλωνε: «Εφαρμόζοντας το σχέδιο «καμένη γη» η Κυβέρνηση μετά την… επιτυχία της Συμφωνίας των Πρεσπών χάρισε σχεδόν 5 εκατ. ευρώ στον αντιπρόεδρο και φίλο του Ζάεφ, Κ. Ανγκιούσεφ, αναγκάζοντας την, υπό κατάρρευση, ΔΕΗ να εξαγοράσει τη ζημιογόνο εταιρεία ηλεκτρισμού EDS», (www.pronews.gr 10/10/2018). Εκτός και αν ρώτησε σχετικά τον Ζάεφ ο νυν υπουργός περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας ο οποίος το 2018 είχε καταθέσει και σχετική επίκαιρη ερώτηση για το θέμα (www.kathimerini.gr 9/10/2018).

5.Κατασκευή σιδηροδρομικής σύνδεσης Ιταλίας-Αλβανίας-Σκοπίων-Βουλγαρίας-Τουρκίας

Και ο Ζάεφ κατέληξε στην αντιφώνησή του προς τον Μητσοτάκη λέγοντας: «Μια ακόμη μεγάλη επιχείρηση θα συμμετάσχει στο διαγωνισμό για την κατασκευή της σιδηροδρομικής σύνδεσης του Πανευρωπαϊκού Διαδρόµου VIII, ενός ευρωπαϊκού άξονα που θα ενώνει Ιταλία, Αλβανία», Σκόπια, «Βουλγαρία και Τουρκία. Αυτό είναι θετικό για την επιχειρηματικότητα στην ευρύτερη περιοχή, είναι το μεγαλύτερο έργο και υπάρχει περιθώριο για πολλές επενδύσεις» (m.naftemporiki.gr 13/5/2021).

Όμως δεν τελειώνει εδώ ο κατάλογος των έργων που χτυπάνε ελληνικές επιχειρήσεις στα Σκόπια καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα παίζουν και τα παρακάτω έργα:

6.Αναβάθμιση ηλεκτρικής διασύνδεσης Μελίτης-Μπίτολα

Επιπλέον επισημαίνεται ότι «υπάρχει και ο σχεδιασμός για την αναβάθμιση μιας εκ των δυο Γραμμών Μεταφοράς Υπερυψηλής Τάσης 400kV που συνδέουν την Ελλάδα» με τα Σκόπια «αυτή της Μελίτης-Μπίτολα. Πρόκειται για έργο που έχει ενταχθεί στο νέο Δεκαετές Πρόγραμμα του ΑΔΜΗΕ 2022-2031 και «απαντά» στην ανάγκη ενδυνάμωσης της μεταφορικής ικανότητας ηλεκτρικής ενέργειας μεταξύ των Συστημάτων της Ελλάδας» και Σκοπίων. «Η σκοπιμότητα υλοποίησης της εν λόγω διασύνδεσης θα εξεταστεί στο επόμενο διάστημα σε κοινή ομάδα εργασίας  ΑΔΜΗΕ και του Διαχειριστή του Συστήματος Μεταφοράς» των Σκοπίων «MEPSO που έχει συσταθεί για τον σκοπό αυτό» (www.moneyreview.gr. 14/5/2021).

7.Αγωγός Φυσικού Αερίου Ελλάδας-Σκοπίων

Η κατασκευή του Αγωγού Φυσικού Αερίου Ελλάδας-Σκοπίων που αναλύθηκε παραπάνω αναμένεται να ξεκινήσει αμέσως μετά την επικείμενη υπογραφή της  Διακυβερνητικής Συμφωνίας (IGA)  για τον αγωγό φυσικού αερίου Ελλάδας-Σκοπίων σε συνέχεια του Συμφώνου Κατανόησης που  έχουν υπογράψει από το 2016 ο ΔΕΣΦΑ και η κρατική εταιρεία αξιοποίησης ενεργειακών πόρων των Σκοπίων NER (www.moneyreview.gr. 14/5/2021). Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται η σχετική έγκριση εκ μέρους της Κομισιόν για την υπογραφή της IGA.

 

Και απονομή τιμητικής διάκρισης στον Ζάεφ από τον Μίχαλο

Αλλά το show Ζάεφ δεν τέλειωσε εδώ. Συνεχίστηκε και κατά την επίσκεψή του στο ΕΒΕΑ όπου μάλιστα ο Κώστας Μίχαλος του απένειμε «τιμητική διάκριση για τη συμβολή του στη σύσφιξη και ενδυνάμωση των οικονομικών σχέσεων των δύο χωρών επί τη βάσει της συμφωνίας των Πρεσπών (www.acci.gr 14/5/2021). Μάλιστα κατά την εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του από το ΕΒΕΑ, ο Ζάεφ ήταν λαλίστατος όπως προκύπτει και από το σχετικό δελτίο τύπου του ΕΒΕΑ (www.acci.gr 14/5/2021) όπου επισημαίνονται μεταξύ άλλων ότι «από την πλευρά του, ο κ. Ζ. Ζάεφ αφού ευχαρίστησε συνολικά τον πρωθυπουργό και το πολιτικό προσωπικό της χώρας για την υποδοχή που του επεφύλαξαν στη χώρα μας, αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία που έχει η επίσκεψή του στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, καθώς από τους βασικούς στόχους της επίσκεψής του στην Ελλάδα είναι η περαιτέρω διεύρυνση των οικονομικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών……» (www.acci.gr 14/5/2021).

Μάλιστα κατά την ομιλία του ενώπιον των Ελλήνων επιχειρηματιών που παρίσταντο στην εκδήλωση ο Ζάεφ επισήμανε ότι οι φερέλπιδες Έλληνες επενδυτές θα φορολογούνται πλέον στα Σκόπια με φορολογικούς συντελεστές της τάξης του 10%.

Πως λοιπόν «να μην σφάζονται στην ποδιά» του Ζάεφ εκατοντάδες εθνικά υπερήφανοι Έλληνες επιχειρηματίες για μια μπίζνα στα έργα που θα προκηρυχθούν στα Σκόπια και τα οποία θα τα χρηματοδοτήσει η ΕΕ με κονδύλια από το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ) της ΕΕ που ενέκριναν Μητσοτάκης και Αναστασιάδης στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο των Βρυξελλών στις 10 Δεκεμβρίου 2020 όταν άλλωστε οι ίδιοι ψήφισαν και τα κονδύλια με τα οποία θα χρηματοδοτηθεί και η Τουρκία από το ΠΔΠ.

Άντε και εις ανώτερα!!!

A NEA
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, πρώην...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, πρώην...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», πρώην...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, Καθηγητή Θεσμών...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», πρώην...
 
Η σκληρή κόντρα γύρω από την επιστολική ψήφο επισκίασε διάφορες εξίσου...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος ΕΛΛΑΔΑ- Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, Καθηγητή Θεσμών...
 
Κορυφώνονται οι αντιδράσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας κατά της απόφασης της κυβέρνησης...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», πρώην...
 
Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού από...
 
Την συμμετοχή του κόμματος ” Ελλάδα, ο άλλος δρόμος”, στις επόμενες...
 
«Μητσοτακικό σουρεαλισμό» χαρακτήρισε σήμερα στο IONION FM o καθηγητής Νότης Μαριάς την υπογραφή...
 
Άλλη μια σημαντική ευκαιρία χάθηκε για την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων...
 
Διοργανώθηκε μετά βαΐων και κλάδων στις Βρυξέλλες το διήμερο 25 και...
 
Να «μαζέψει τα ασυμμάζευτα» επιχειρεί πλέον ο υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας...
 
Τούρκος έγινε ο Ερντογάν μετά το Ψήφισμα-ράπισμα που υιοθέτησε η Ολομέλεια...
 
«Η Άγκυρα ρυμουλκεί την Αθήνα σε έναν διάλογο άνευ όρων», δήλωσε στην...
 
Συμπληρώθηκαν οκτώ χρόνια από το δημοψήφισμα του 2015 στο οποίο το...
 
Ολοκληρώθηκε τελικά χωρίς απόφαση για το Προσφυγικό-Μεταναστευτικό η διήμερη Σύνοδος του...
 
«Πατάει γκάζι» και μάλιστα μεσούσης της προεκλογικής περιόδου η Ελληνοπολωνική  συνεργασία...
 
Την Πέμπτη 1ης Ιουνίου δόθηκε το εναρκτήριο λάκτισμα των Πανελληνίων Εξετάσεων...
 
Πριν προλάβουν καλά-καλά να βγουν τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης...
 
Το εναρκτήριο λάκτισμα για τις εκλογές της 21ης Μαΐου δόθηκε και...
 
Μετά βαΐων και κλάδων μεσούσης της προεκλογικής περιόδου στην Τουρκία ο...
 
Έντονες αμερικανικές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει  οι δηλώσεις του Μακρόν σε σχέση...
 
Οι συγκρούσεις στη Γαλλία για το συνταξιοδοτικό καταδεικνύουν ότι οι ευρωπαϊκοί...
 
Όπως επισημάναμε από τη στήλη αυτή «ιδιαίτερα έντονες συζητήσεις προκάλεσε η...
 
Η εκατόμβη νεκρών στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών άνοιξε πλέον τον...
 
Η εκατόμβη νεκρών στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών άνοιξε πλέον τον...
 
Συνέντευξη του Προέδρου ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, πρώην Ευρωβουλευτή και...
 
Εκπομπή του Νότη Μαριά στο Kontra Channel στις 22/1/2023 για Εκλογές,...
 
Συνέντευξη του Προέδρου ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, πρώην Ευρωβουλευτή και...
 
Με τον Υφυπουργό της Πολωνίας  Arkadius Mularczyk συναντήθηκε χθες Τετάρτη 15/2/2023...
 
Και νέα σημαντική πρωτοβουλία από την Πολωνία για τις Γερμανικές Αποζημιώσεις....
 
Η «οικονομική απόβαση» της Ιταλίας στη Λιβύη στις 28 Ιανουαρίου 2023...
 
Με τις υποκλοπές να βρίσκονται στο κέντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης εντός...
 
Η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα αναμφίβολα αποτελεί ένα...
 
Εκπομπή του Νότη Μαριά στο Kontra Channel 1/1/2023 για τη δράση...
 
Συνέντευξη του Προέδρου ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, πρώην Ευρωβουλευτή και...
 
Ο Ερντογάν πάει ξανά Ταμείο μετά την πανηγυρική έγκριση του Προϋπολογισμού...
 
Εκπομπή του Νότη Μαριά στο Kontra Channel στις 18/12/2022 για τη...
 
Mπαράζ κινητοποιήσεων αναμένεται τις επόμενες ημέρες ενόψει της αύξησης των ασφαλιστικών...
 
Ολοκληρώθηκε μετά βαΐων και κλάδων η διήμερη σύνοδος κορυφής των ηγετών...
 
Σκληρή κόντρα ξέσπασε ανάμεσα σε Μακρόν και Μελόνι για το μεταναστευτικό...
 
Εγκρίθηκε μετά βαΐων και κλάδων το Ψήφισμα του  Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για...
 
Εκπομπή του Νότη Μαριά στο Kontra Channel στις 9/10/2022 για ενεργειακό...
 
  Η νέα οικονομική απόβαση της Τουρκίας στη Λιβύη στις 3...
 
83 χρόνια μετά την εισβολή του Χίτλερ στην Πολωνία την 1η...
 
Σε άρθρο μας την προηγούμενη εβδομάδα διατυπώσαμε 12 συγκεκριμένες προτάσεις για...
 
Εντείνονται καθημερινά οι απειλές της Τουρκίας κατά της Ελλάδας που συνοδεύονται...
 
Συμπληρώνονται σήμερα 18 Ιουνίου 2022, ογδόντα ένα ολόκληρα χρόνια από την...
 
Εκπομπή του Νότη Μαριά στο Kontra Channel στις 5/6/22 για τις...
 
Οι απειλητικές δηλώσεις Ερντογάν με αφορμή την παρουσία του στην στρατιωτική...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δύο διαδικτυακές ομιλίες θα κάνει σήμερα Τετάρτη 8/6/2022 και...
 
Εντείνεται η κόντρα με την Άγκυρα για την μη αποστρατικοποίηση νησιών...
 
Αθήνα, 27/5/2022 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νότης Μαριάς: Oμιλία στη Θεσσαλονίκη για τα...
 
Εκπομπή του Νότη Μαριά στο Kontra Channel στις 22/5/22 για: 1)...
 
Η ακρίβεια η οποία πλήττει την ελληνική κοινωνία έχει χτυπήσει κόκκινο....
 
Εκπομπή του Νότη Μαριά στο Kontra Channel στις 17/4/22 για: 1)...
 
«Για την επόμενη διετία σίγουρα είναι λογικό να αυξήσουμε την παραγωγή...
 
Το γνωστό ρητό «Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω» φαίνεται ότι επιβεβαιώθηκε...
 
«ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο» ήταν το σύνθημα που ακουγόταν...
 
Συνέντευξη του Προέδρου ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, πρώην Ευρωβουλευτή και...
 
Συμπληρώθηκαν 50 χρόνια από την ιστορική συνάντηση Νίξον-Μάο και την διπλωματία...
 
Ο πόλεμος στην Ουκρανία είχε ως αποτέλεσμα πέραν των άλλων και...
 
Εκπομπή του Νότη Μαριά στο Kontra Channel στις 27/2/22 για: 1)...
 
Συνέντευξή μου στο Militaire για τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις...
 
Το μήνυμα των Πορτογαλικών εκλογών φαίνεται ότι απασχολεί πλέον έντονα τα...
 
Η κορύφωση της Ουκρανικής κρίσης οδηγεί πλέον τον Πούτιν στην αγκαλιά...
 
https://www.youtube.com/watch?v=OHoYxlDVaPo Συνέντευξη του Προέδρου ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, πρώην Ευρωβουλευτή και...
 
Ο τεράστιος σάλος που ξεσήκωσε η Έκθεση Λίτρα-Τσιόδρα για τις αβελτηρίες...
 
Αίσθηση έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Πατρίδας μας  η δραματική...
 
Σε  δηλώσεις του ο Βλαντιμίρ Πούτιν αναφερόμενος σε πιθανή εγκατάσταση αμερικανικών...
 
Το ζήτημα των δωρεάν δικαιωμάτων CO2 για την ΔΕΗ αποτελεί πλέον...
 
Όπως έχουμε τονίσει από τις στήλες αυτές η ολοκλήρωση της αποχώρησης...
 
Μίκη καλό σου ταξίδι, Η μουσική σου και οι αγώνες σου...
 
Η επικράτηση των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν και οι χιλιάδες πρόσφυγες που...
 
Η ολοκλήρωση της αποχώρησης των αμερικανικών στρατευμάτων από το Αφγανιστάν την...
 
Συμπληρώθηκαν 11 χρόνια από το διάγγελμα Παπανδρέου από το Καστελόριζο που...
 
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ    Αγαπητοί Συναγωνιστές και...
 
Την ώρα που κορυφώνεται παγκοσμίως το δεύτερο κύμα κορονοϊού με χιλιάδες...
 
Όπως αποκαλύψαμε σε σχετικό μας άρθρο η κυβέρνηση υπερψήφισε στο Λουξεμβούργο...
 
Στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 10ης Δεκεμβρίου όταν Ελλάδα και Κύπρος ζήτησαν...
 
«Εν τέλει, εντός μίας εβδομάδας, το πρώτο εμβόλιο θα έχει εγκριθεί,...
 
H προκλητική απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου να καλύψει πλήρως τον Ερντογάν...
 
https://www.youtube.com/watch?v=kq7zI3rB4dw Παρέμβαση του Προέδρου του Κόμματος ΕΛΛΑΔΑ- Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, Καθηγητή πρώην...
 
Καθώς το δεύτερο κύμα της πανδημίας θερίζει με χιλιάδες θανάτους, κυβερνήσεις...
 
Τα άτομα με αναπηρία παλεύουν για μια καλύτερη ζωή, με υγεία,...
 
Η έκδοση των απομνημονευμάτων του Μπαράκ Ομπάμα ομολογουμένως παρουσιάζει  τεράστιο πολιτικό...
 
Η εκλογή Μπάιντεν αναμφίβολα ανακάτεψε την τράπουλα στη διεθνή πολιτική σκακιέρα....
 
Το εκλογικό θρίλερ στις ΗΠΑ το οποίο αναμένεται να συνεχιστεί με...
 
Η  Ελλάδα  οδηγείται σε μια οιονεί φινλανδοποίηση και μετατρέπεται σε πολιτικό παρακολούθημα...
 
Να υπογράψει άμεσα με τη Γαλλία «αμυντικό σύμφωνο με ρήτρα στρατιωτικής...
 
«“Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες.” Με αυτή τη φράση αποδόθηκε η...
 
https://sputniknews.gr/politiki/202010268657220-marias-exairetika-simantiki-i-episkepsi-lavrof-stin-athina-/...
 
Εξαιρετικά σημαντική θεωρείται η επικείμενη επίσκεψη-μήνυμα του Υπουργού Εξωτερικών της Ρωσικής...
 
Νότης Μαριάς: Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης: Μνημονιακός Δούρειος Ίππος του Βορρά Στην...
 
Νότης Μαριάς: Καστελόριζο γιοκ για τον Ερντογάν Στην Πέμπτη Διαδικτυακή Εκπομπή...
 
Νότης Μαριάς: Τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης βορά στις χώρες του...
 
Νότης Μαριάς: Πέμπτη Διαδικτυακή Εκπομπή 27/7/2020...
 
Νότης Μαριάς: Έτσι τα πήρε χοντρά ο Ερντογάν από την ΕΕ...
 
Αθήνα, 27/7/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Μνημονιακός Δούρειος Ίππος του Βορρά το Ταμείο...
 
Νότης Μαριάς στο Sputnik: Κυρώσεις κατά της Τουρκίας και όχι μυστικές...
 
Νότης Μαριάς: Τέταρτη Διαδικτυακή Εκπομπή Best off 20/7/2020...
 
Νότης Μαριάς: «Μολών λαβέ» η απάντησή μας στον Ερντογάν Συνέντευξη του...
 
Νότης Μαριάς: Δούρειος Ίππος για νέα μνημονιακά μέτρα το Ταμείο Ανάκαμψης...
 
Αθήνα, 22/7/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νότης Μαριάς: Μνημονιακός Δούρειος Ίππος του Βορρά...
 
Νότης Μαριάς: Τέταρτη Διαδικτυακή Εκπομπή 20 07 2020...
 
Νότης Μαριάς: Εδώ και τώρα μέτρα κατά της Τουρκίας για την...
 
Αθήνα, 20/7/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Επιβολή κυρώσεων κατά της Τουρκίας για τη...
 
Νότης Μαριάς: Να κλείσει το Τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή Συνέντευξη του...
 
Νότης Μαριάς: Τρίτη Διαδικτυακή Εκπομπή Best off 13 7 2020...
 
Νότης Μαριάς: Κυρώσεις κατά της Άγκυρας για την μετατροπή της Αγιά...
 
Αθήνα, 17/7/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Νότης Μαριάς: Άργησε η κυβέρνηση να επιβάλει...
 
Νότης Μαριάς: Κάτω τα χέρια απο την Αγιά Σοφιά Συνέντευξη του...
 
Ο Νότης Μαριάς για Αγιά Σοφιά και Ελληνογαλλικό Αμυντικό Σύμφωνο Συνέντευξη...
 
Αθήνα, 16/7/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Νότης Μαριάς: Κυρώσεις κατά της Τουρκίας και...
 
Νότης Μαριάς: Κυρώσεις κατά της Τουρκίας και όχι μυστική διπλωματία Συνέντευξη...
 
Ο Νότης Μαριάς για Εθνικά θέματα και Οικονομία Συνέντευξη του Προέδρου...
 
Αθήνα, 15/7/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Πλήρης δικαίωση των θέσεων του Κινήματός μας...
 
Νότης Μαριάς: Κυρώσεις κατά της Τουρκίας για την Αγία Σοφιά Συνέντευξη...
 
Νότης Μαριάς: Τρίτη Διαδικτυακή Εκπομπή 13 07 2020...
 
Νότης Μαριάς: Όχι στην βεβήλωση της Αγιάς Σοφιάς Συνέντευξη του Προέδρου...
 
Αθήνα, 13/7/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νότης Μαριάς: Επιβολή κυρώσεων κατά της Τουρκίας...
 
Ο Νότης Μαριάς για Πούτιν, γερμανικές αποζημιώσεις και δημοψήφισμα στην Ρωσία...
 
Νότης Μαριάς Δεύτερη Διαδικτυακή εκπομπή Best off 6_7_2020...
 
Νότης Μαριάς: ‘Ετσι μας φίμωσαν και μας αδίκησαν στις Ευρωεκλογές Στην...
 
Ο Νότης Μαριάς για κόκκινα δάνεια και Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης Στην...
 
Νότης Μαριάς: Εφ’ όλης της ύλης, για Οικονομία, Novartis και Εθνικά...
 
Νότης Μαριάς: Επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία τώρα Συνέντευξη του Προέδρου του...
 
Νότης Μαριάς: Δεύτερη Διαδικτυακή Εκπομπή 6/7/2020...
 
Νότης Μαριάς: Ελλάς- Γαλλία Συμμαχία Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ...
 
Αθήνα, 6/7/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Βαρυσήμαντο άρθρο του Βλαντιμίρ Πούτιν για την...
 
Ο Νότης Μαριάς για Πούτιν και γερμανικές αποζημιώσεις Συνέντευξη του Προέδρου...
 
Νότης Μαριάς 2020: Πρώτη διαδικτυακή εκπομπή...
 
Νότης Μαριάς: Αμυντικό Ελληνογαλλικό Σύμφωνο με ρήτρα Στρατιωτικής Συνδρομής Συνέντευξη του...
 
Ο Νότης Μαριάς στο Russia Today για δημοψήφισμα και Σύνταγμα στην...
 
Ο Νότης Μαριάς για τα εθνικά θέματα και μεταναστευτικό Συνέντευξη του...
 
Αθήνα, 1/7/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Στο φως το Σχέδιο του Ερντογάν για...
 
Αθήνα, 26/6/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νότης Μαριάς στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA...
 
Ο Νότης Μαριάς στηλιτεύει την επιθετική πολτική της Τουρκίας Συνέντευξη του...
 
Νότης Μαριάς: Δεν περνάνε τα σχέδια του Ερντογάν για εισβολή στην...
 
Νότης Μαριάς: Καμία υποχώρηση στις απειλές του Ερντογάν και της παρέας...
 
Νότης Μαριάς για Τουρκία να ασκήσουμε βέτο στην χρηματοδότηση, μην περιμένουμε...
 
Αθήνα, 22/6/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Ελεύθερη πρόσβαση στα ΑΕΙ και περιφερειακή οργάνωση...
 
Ο Νότης Μαριάς για την επερχόμενη οικονομική κρίση, μετανάστευση και κινεζοποίηση...
 
Ο Νότης Μαριάς για το σχέδιο εισβολής της Τουρκίας στην Ελλάδα...
 
Νότης Μαριάς: Άμεση επέκταση αιγιαλήτιδας ζώνης στα 12 μίλια Συνέντευξη του...
 
Αθήνα, 18/6/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ. Πέρασαν δύο χρόνια από την...
 
Νότης Μαριάς: Για αντιμετώπιση τουρκικής απειλής, η Ελλάδα χρειάζεται «Τσόρτσιλ» &...
 
Νότης Μαριάς Οι βουλευτές να φέρουν νόμο για ΑΟΖ όχι μόνο...
 
Νότης Μαριάς: Άμεση επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων στα 12νμ Συνέντευξη...
 
Αθήνα, 15/6/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Κόψτε το ευρωπαϊκό χρήμα από τον Ερντογάν...
 
Νότης Μαριάς: Ανακήρυξη της ΑΟΖ εδώ και τώρα Συνέντευξη του Προέδρου...
 
Νότης Μαριάς: Να προετοιμαστούμε απέναντι στην Τουρκική πρόκληση Συνέντευξη του Προέδρου...
 
Νότης Μαριάς: Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης: Όλα τα λεφτά για την Γερμανία...
 
Νότης Μαριάς: Να δώσουμε μάχη για τις Γερμανικές αποζημιώσεις Συνέντευξη του...
 
Αθήνα, 10/6/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νότης Μαριάς σε εκδήλωση για το Δίστομο:...
 
Νότης Μαριάς: Με σκληρή εποπτεία το πακέτο των 32 δις ευρώ...
 
Από τον παλλαϊκό ξεσηκωμό της Μάχης της Κρήτης στην μαγική νύχτα...
 
Ο Νότης Μαριάς για μεταναστευτικό Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ...
 
Αθήνα, 8/6/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Ο Ντομπρόβσκις χάλασε τη φιέστα των 32...
 
Νότης Μαριάς: Ο αγώνας για τις γερμανικές αποζημιώσεις συνεχίζεται Συνέντευξη του...
 
Νότης Μαριάς: Να ποιες είναι οι ευθύνες της Κίνας για την...
 
Αθήνα, 5/6/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νότης Μαριάς: Επέκταση Ελληνικών χωρικών υδάτων στα...
 
Νότης Μαριάς: Από την μάχη της Κρήτης στην διεκδίκηση των γερμανικών...
 
Ο Νότης Μαριάς για μεταναστευτικό και Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης Συνέντευξη του...
 
Νότης Μαριάς: Το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης τελικά στηρίζει την Γερμανική οικονομία...
 
Ο Νότης Μαριάς για την μάχη της Κρήτης Συνέντευξη του Προέδρου...
 
Αθήνα, 01/06/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Η Τουρκία ετοιμάζει νέο «ντου» παράνομων μεταναστών...
 
Νότης Μαριάς: Το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης φέρνει λιτότητα και απορρύθμιση της...
 
Νότης Μαριάς: ‘Οροι και προϋποθέσεις για την λειτουργία του Ευρωπαϊκού Ταμείου...
 
Νότης Μαριάς: Δώσαμε 5 δις ευρώ στους Δανειστές εν μέσω πανδημίας...
 
Νότης Μαριάς για Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης και για αναγνώριση της Γενοκτονίας...
 
Ο Νότης Μαριάς για το φορομπηχτικό Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης Συνέντευξη του...
 
Αθήνα, 25/5/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Η Αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του...
 
Νότης Μαριάς: Άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση της τουρκικής επιθετικότητας Συνέντευξη...
 
Νότης Μαριάς: Ταμείο Ανάκαμψης με επιβολή φόρων- και μήνυμα αναγνώρισης Γενοκτονίας...
 
Νότης Μαριάς: Εκδήλωση στην Ευρωβουλή για την Γενοκτονία των Ελλήνων του...
 
Νότης Μαριάς: Δεν περνούν οι απειλές της Τουρκίας Συνέντευξη του Προέδρου...
 
Νότης Μαριάς: Να ληφθούν άμεσα μέτρα για το μεταναστευτικό Συνέντευξη του...
 
Αθήνα, 18/5/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ «Τούρκος» ο Ερντογάν λόγω East Med Η...
 
Νότης Μαριάς: «Τούρκος» ο Ερντογάν λόγω East Med Συνέντευξη του Προέδρου...
 
Νότης Μαριάς για μεταναστευτικό και οικονομία στην εποχή της πανδημίας Συνέντευξη...
 
Νότης Μαριάς: Η Τουρκία προετοιμάζει νέο «ντου» παράνομων μεταναστών στον Έβρο...
 
Αθήνα, 14/5/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Ο Νότης Μαριάς στηλιτεύει τις προκλητικές δηλώσεις...
 
Ο Νότης Μαριάς εφ’ όλης της ύλης για πανδημία, οικονομία, μεταναστευτικό...
 
Νότης Μαριάς: Από τον Άννα στον Καϊάφα το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για...
 
Αθήνα, 11/5/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟ/ΑΡΘΡΟ Στην εντατική λόγω κορονοϊού η τουρκική οικονομία...
 
Νότης Μαριάς: Το Eurogroup πιστό στο μότο «δανεικά τα πάντα είναι...
 
Νότης Μαριάς: Ο άλλος δρόμος για την οικονομία ενόψει πανδημίας Συνέντευξη...
 
Νότης Μαριάς: Να μας αποζημιώσει η Κίνα λόγω κορωνοϊού Συνέντευξη του...
 
Νότης Μαριάς: Η Γερμανική Ευρώπη συνεχίζει την ανάλγητη πολιτική της παρά...
 
Αθήνα, 7/5/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Εν μέσω κορονοϊού σπρώχνουν την ευρωπαϊκή πορεία...
 
Νότης Μαριάς ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ: Απαιτούμε Προστασία της Πρώτης Κατοικίας...
 
Αθήνα, 4/5/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Το μετέωρο βήμα των Ευρωπαίων ηγετών για...
 
Αθήνα, 30/4/2020 ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ -Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ,...
 
Αθήνα, 27/4/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Δημόσιο Ταμείο Εξαγοράς των κόκκινων δανείων τώρα...
 
Αθήνα, 24/4/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νότης Μαριάς για χθεσινό Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Από...
 
Αθήνα,22/4/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Νότης Μαριάς καταγγέλλει τις νέες προκλήσεις του...
 
Αθήνα, 20/4/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Μια φορά κι έναν καιρό ήταν κάποτε...
 
Αθήνα,16/4/2020   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νότης Μαριάς: Για να μείνουμε σπίτι πρέπει...
 
Αθήνα, 14/4/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νότης Μαριάς: Να κλείσουμε τώρα τα σύνορα...
 
Αθήνα, 13/4/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Πανδημία: Άλλος Δρόμος για την οικονομία Τα...
 
Αθήνα, 11/4/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νότης Μαριάς: Το Eurogroup έμεινε πιστό στο...
 
Αθήνα, 6/3/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Οι διεθνείς ευθύνες της Κίνας για τον...
 
Αθήνα, 3/4/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νότης Μαριάς: Ακόμη και για τον κορονοϊό...
 
Μανώλη καλό σου ταξίδι...
 
Αθήνα, 30/3/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Κορονοϊός και αναδιάρθρωση χρέους Οι τεράστιες οικονομικές...
 
Αθήνα, 23/3/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Κορονοϊός και Ευρώπη των Δανειστών Παρά τον...
 
Αθήνα, 20/3/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νότης Μαριάς: Η ΕΕ για τον κορονοϊό...
 
Νότης Μαριάς για μεταναστευτικό και Κορωνοϊό Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος...
 
Αθήνα, 17/3/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Όταν η Τουρκία υπέγραφε Σύμφωνο Φιλίας με...
 
Αθήνα, 16/3/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ 14 μέτρα για το Μεταναστευτικό Με πεσμένα...
 
Νότης Μαριάς: Οι θέσεις για το μεταναστευτικό Συνέντευξη του Προέδρου του...
 
Αθήνα, 12/3/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Νότης Μαριάς: Άμεσα μέτρα για τα κόκκινα...
 
Νότης Μαριάς: Να πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε την υβριδική επίθεση του...
 
Αθήνα, 11/3/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νότης Μαριάς για τις προκλήσεις Ερντογάν: Θα...
 
Νότης Μαριάς: Το μεταναστευτικό είναι πλέον θέμα Εθνικής Ασφάλειας Συνέντευξη του...
 
Αθήνα, 10/3/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Νότης Μαριάς: Άμεση προσφυγή στο Συμβούλιο Ασφαλείας...
 
Αθήνα, 9/3/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Μεταναστευτικό: Οικονομικές κυρώσεις κατά της Τουρκίας τώρα...
 
Νότης Μαριάς: Stop στις τουρκίκες νταλίκες στον Έβρο Συνέντευξη του Προέδρου...
 
Ο Νότης Μαριάς για Κορωνοϊό, Novartis και μεταναστευτικό Συνέντευξη του Προέδρου...
 
Ο Νότης Μαριάς για τις επαναπροωθήσεις παράνομων μεταναστών Συνέντευξη του Προέδρου...
 
Νότης Μαριάς από Μυτιλήνη: Εφ’ όλης της ύλης για μεταναστευτικό και...
 
Νότης Μαριάς: H Τουρκία μετατρέπει το μεταναστευτικό σε υβριδική επίθεση Συνέντευξη...
 
Νότης Μαριάς: Μεταναστευτικό- Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί στην Μυτιλήνη...
 
Νότης Μαριάς από Μυτιλήνη: Ουρές μεταναστών στα ΑΤΜ Συνέντευξη του Προέδρου...
 
Αθήνα, 5/3/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νότης Μαριάς Να κλείσει το Τελωνείο των...
 
4/3/2020 Στο «https://crashonline.gr/slider/1452388/notis-marias-apo-mytilini-se-giorgo-tragka-oures-metanaston-sta-atm/» Νότης Μαριάς από Μυτιλήνη σε Γιώργο Τράγκα: Ουρές...
 
Αθήνα, 4/3/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νότης Μαριάς από τη Λέσβο: Στηρίζουμε τους...
 
Αθήνα, 3/3/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Νότης Μαριάς στο Russia Today για...
 
Αθήνα, 3/3/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Να εφαρμοστεί η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου...
 
Νότης Μαριάς: Άμεσα μέτρα για το μεταναστευτικό Συνέντευξη του Προέδρου του...
 
Ο Νότης Μαριάς για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και προσφυγικό Συνέντευξη του...
 
Νότης Μαριάς για Κορωνοϊό και μεταναστευτικό Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος...
 
Νότης Μαριάς: Προτάσεις για μεταναστευτικό, ασφαλιστικό και κόκκινα δάνεια Συνέντευξη του...
 
Αθήνα, 28/2/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Νότης Μαριάς στη Λέσβο την Τρίτη...
 
Αθήνα, 27/2/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/HXHTIKO Νότης Μαριάς: Ανακεφαλαιοποίηση των Ασφαλιστικών Ταμείων εδώ...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» , Καθηγητή...
 
Αθήνα 26/2/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΗΧΗΤΙΚΟ Νότης Μαριάς: Επαναπροωθήσεις παρανόμων μεταναστών και ΟΧΙ...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» , Καθηγητή...
 
Αθήνα, 25/2/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νότης Μαριάς: Άμεσα μέτρα αντιμετώπισης του Κορωνοϊού...
 
Αθήνα, 25/2/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Πάλι ξέχασαν την Ανακεφαλαιοποίηση των Ασφαλιστικών Ταμείων...
 
Αθήνα, 24/2/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Μεταναστευτικό: Όταν τολμούν οι Δικαστές Στις 13...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» , Καθηγητή...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» , Καθηγητή...
 
Αθήνα, 17/2/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Το Μεταναστευτικό ως θέμα Εθνικής Ασφάλειας Η...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» , Καθηγητή...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» , Καθηγητή...
 
Αθήνα, 12/2/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Όταν Κομισιόν και Ευρω-εισαγγελέας στηρίζουν ΜΚΟ Την...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» και Καθηγητή...
 
Αθήνα, 10/2/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Μετά το Brexit τι; Στις 31 Ιανουαρίου...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» και Καθηγητή...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» , Καθηγητή...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» , Καθηγητή...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» και Καθηγητή...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» και Καθηγητή...
 
Αθήνα, 3/2/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Το Ελληνογαλλικό Σύμφωνο Ασφάλειας ξεκίνησε Οι δηλώσεις...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» , Καθηγητή...
 
Αθήνα, 30 Ιανουαρίου 2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση Νότη Μαριά με τον...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» , Καθηγητή...
 
Αθήνα, 27/1/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Ελληνο-γαλλικό Αμυντικό Σύμφωνο τώρα Η Διάσκεψη του...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» , Καθηγητή...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» και Καθηγητή...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» , Καθηγητή...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» και Καθηγητή...
 
Ομιλίες του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» , Ευρωβουλευτή,...
 
Αθήνα, 20/01/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ To ύπουλο ανθελληνικό σχέδιο της Γερμανίας και...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» , Καθηγητή...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» , Καθηγητή...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» , Καθηγητή...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» , Καθηγητή...
 
Αθήνα, 13/01/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Ο «πόλεμος» των αγωγών χτυπάει κόκκινο Χτύπησε...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» , Καθηγητή...
 
Αθήνα, 07/01/2020   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Oι μεγάλες προκλήσεις του 2020 Με...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» , Καθηγητή...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» , Καθηγητή...
 
Αθήνα, 30/12/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ East Med και οριοθέτηση ΑΟΖ με Κύπρο,...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» και Καθηγητή...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» , Καθηγητή...
 
Αθήνα, 23/12/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Ανακήρυξη της ΑΟΖ εδώ και τώρα Η...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» , Καθηγητή...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» , Καθηγητή...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» , Καθηγητή...
 
Αθήνα, 16/12/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» η Ελληνική απάντηση στην τουρκο-λιβυκή...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» και Καθηγητή...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» και Καθηγητή...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» και Καθηγητή...
 
Αθήνα, 9/12/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Συνθήκες Φαβέλας στα hotspots στα νησιά του...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» , Καθηγητή...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» και Καθηγητή...
 
Αθήνα, 02/12/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Κρατικός Προϋπολογισμός και Γερμανικές Αποζημιώσεις Για άλλη...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» , Καθηγητή...
 
Αθήνα, 28/11/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Νότης Μαριάς στη Σάμο το Σάββατο...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» , Καθηγητή...
 
Αθήνα, 26/11/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νότης Μαριάς από το Γοργοπόταμο: Άμεση διεκδίκηση...
 
Αθήνα, 25/11/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Μεταναστευτικό ώρα μηδέν Και ξαφνικά η Άγκυρα...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» , Καθηγητή...
 
Αθήνα, 18/11/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Μεταναστευτικό: Σιγά……η Ευρώπη κοιμάται Και ενώ οι...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» , Καθηγητή...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» και Καθηγητή...
 
Αθήνα, 11/11/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Ευρωράπισμα στις χώρες Βίζεγκραντ για το προσφυγικό...
 
Αθήνα, 4/11/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Υπάρχει Plan B’ για το μεταναστευτικό; Καθώς...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» και Καθηγητή...
 
Αθήνα, 29/10/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Ευρωπαϊκή πόρτα στα Σκόπια από τον Μακρόν...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» και Καθηγητή...
 
Αθήνα, 2/09/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Από την ενεργειακή συνεργασία στις στρατιωτικές συμμαχίες...
 
Αθήνα, 19/08/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Η Τουρκία εργαλειοποιεί το Μεταναστευτικό και κατά...
 
Αθήνα, 12/08/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Αποσυμφόρηση των νησιών του Αιγαίου εδώ και...
 
Αθήνα, 1/7/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ...
 
Αθήνα, 24/06/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Κυρώσεις της ΕΕ κατά της Τουρκίας για...
 
Αθήνα, 17/06/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Διεθνείς Συμμαχίες για αναχαίτιση της τουρκικής προκλητικότητας...
 
Αθήνα, 10/06/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Ο αγώνας για τις Γερμανικές Αποζημιώσεις συνεχίζεται...
 
Αθήνα, 27/5/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Στις Ευρωεκλογές ψηφίζουμε ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Οι...
 
Αθήνα, 3/6/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ  Ιδού η μαύρη Βίβλος των Ευρωεκλογών σε...
 
Αθήνα, 21/10/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Ο Ερντογάν επιχειρεί αναθεώρηση της Συνθήκης της...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» και Καθηγητή...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» και Καθηγητή...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» , Καθηγητή...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» , Καθηγητή...
 
Αθήνα, 14/10/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Απόφαση του Δικαστηρίου της ΕΕ ανοίγει το...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» και Καθηγητή...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» , Καθηγητή...
 
Αθήνα, 9/10/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νότης Μαριάς: Απόφαση του Δικαστηρίου της ΕΕ...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» , Καθηγητή...
 
Αθήνα, 7/10/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Να επεκταθεί και για Ελλάδα η Συμφωνία...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» , Καθηγητή...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» , Καθηγητή...
 
Αθήνα, 30/9/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Η μεταβλητή γεωμετρία της μετεγκατάστασης προσφύγων Οι...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» , Καθηγητή...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» και Καθηγητή...
 
Αθήνα, 23/9/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Μετεγκατάσταση προσφύγων σε ΕΕ, ΗΠΑ, Ρωσία και...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» , Καθηγητή...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» , Καθηγητή...
 
Αθήνα, 16/9/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Γερμανικές αποζημιώσεις στο Δίστομο μέσω Ιταλίας Η...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» και Καθηγητή...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» , Καθηγητή...
 
Αθήνα, 9/9/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Τι δεν αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ για το...
 
Αθήνα, 3/9/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ Στην...
 
Αθήνα, 2/9/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Είναι κοινός τόπος ότι...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» και Καθηγητή...
 
Αθήνα, 29/7/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Ο νέος ευρωπαϊκός συμβιβασμός και η εκλογή...
 
Αθήνα, 22/7/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Ελεύθερη πρόσβαση στα ΑΕΙ και περιφερειακή οργάνωση...
 
Αθήνα, 18/7/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ...
 
Αθήνα, 9/7/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Ο νέος Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και...
 
Αθήνα, 4/7/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νότης Μαριάς: Ο αγώνας συνεχίζεται Μετά και...
 
Αθήνα,20/5/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Η Αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου...
 
Αθήνα, 19/5/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στην Παναγία Σουμελά για τα 100 χρόνια...
 
Συνέντευξη του Υποψήφιου Ευρωβουλευτή και Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ...
 
Αθήνα, 6/4/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Στην 197η Επέτειο Ολοκαυτώματος της...
 
Αθήνα, 6/4/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Πολιτική και Πρόσωπα, οι δύο συντελεστές της...
 
Αθήνα, 2/5/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στη σέντρα ΜΜΕ και εταιρείες δημοσκοπήσεων με...
 
Αθήνα, 25/4/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση Νότη Μαριά με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη...
 
Αθήνα, 22/4/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Η ξενιτειά και το brain drain δεν...
 
Αθήνα, 20/4/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νότης Μαριάς απ’ το Μεσολόγγι: Στέλνουμε μήνυμα...
 
Αθήνα, 20/4/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Νότης Μαριάς στη Βέροια την Κυριακή...
 
Στρασβούργο, 19/4/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Νότης Μαριάς στο Μεσολόγγι   Στην...
 
Αθήνα,19/4/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το παραμύθι της θείας Λένας και το ψήφισμα-φάντασμα...
 
Στρασβούργο, 18/4/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Απάντηση του Νότη Μαριά στον Μανώλη Κεφαλογιάννη...
 
Στρασβούργο, 17/4/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Απάντηση Νότη Μαριά στη λασπολογία της Εύας...
 
Στρασβούργο, 17/4/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Νότης Μαριάς στην Ευρωβουλή: Να μπει τέλος...
 
Τοποθέτηση του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR Group, Καθηγητή Νότη Μαριά...
 
Στρασβούργο, 16 /4/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Ο Νότης Μαριάς ζητά στην Ευρωβουλή...
 
Αθήνα, 16/4/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Ειδική Σχέση για την Ελλάδα εντός Ευρωζώνης...
 
Αθήνα, 13/4/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Νότης Μαριάς: Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ των νέων...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR Group, Καθηγητή Νότη Μαριά...
 
Αθήνα, 12/4/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νότης Μαριάς από την Πελοπόννησο: Στις Ευρωεκλογές...
 
Αθήνα, 11/4/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νότης Μαριάς από την Θεσσαλία: Πως μπορεί...
 
Αθήνα, 9/4/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Νότης Μαριάς σε Τρίπολη και Κόρινθο...
 
Αθήνα, 8/4/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Νότης Μαριάς σε Τρίκαλα και Καρδίτσα...
 
Αθήνα, 8/4/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Ο Τσίπρας το FIR, o Ερντογάν τον…παρά...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR Group, Καθηγητή Νότη Μαριά...
 
Αθήνα, 4/4/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ομιλία του Νότη Μαριά στις Σέρρες Εκδήλωση...
 
Αθήνα, 3/4/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Νότης Μαριάς φέρνει στην Ευρωβουλή την...
 
Αθήνα, 2/4/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Δήλωση Νότη Μαριά για τη συνάντηση Τσίπρα...
 
Αθήνα, 1/4/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εθνικά θέματα, Οικονομία και Ευρωεκλογές στο επίκεντρο...
 
Αθήνα, 1/4/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Το Αγαθονήσι «καρφί στο μάτι» του Σουλτάνου...
 
Αθήνα, 28/3/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ομιλία του Νότη Μαριά στη Λαμία Εκδήλωση...
 
Αθήνα, 27/3/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ξανά για τα Εθνικά Θέματα μίλησε ο...
 
Αθήνα, 26/3/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Μέτρα και Συμμαχίες για την Αναχαίτιση της...
 
Αθήνα, 18/3/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Νότης Μαριάς στην Σύρο Περιοδεία πραγματοποιεί...
 
Αθήνα, 18/3/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πλήθος κόσμου και ενθουσιασμός στην ομιλία του...
 
Αθήνα, 16/3/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Νότης Μαριάς στην Ευρωβουλή: Χαιρετίζουμε τις κινητοποιήσεις...
 
Αθήνα, 15/3/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “Τα Μνημόνια Διεύρυναν Ακόμη Περισσότερο τις Ανισότητες...
 
Αθήνα, 15/3/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ «STOP στους Πλειστηριασμούς Πρώτης Κατοικίας Μόνη Λύση...
 
Αθήνα, 14/3/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ομιλία του Νότη Μαριά στην Πάτρα την...
 
Αθήνα, 13/3/2019   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ομιλία του Νότη Μαριά στην Αθήνα...
 
Στρασβούργο, 14/3/2019   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ «Για την Ευρώπη υπάρχει ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ»...
 
Στρασβούργο, 13/3/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ   «ΕΔΩ και ΤΩΡΑ Επιβολή κυρώσεων στην...
 
Αθήνα, 11/3/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ: ΛΥΣΗ Α ΛΑ ΤΣΙΠΡΑ…ΜΕΣΩ ΜΑΡΑΚΕΣ Η...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR Group, Καθηγητή Νότη Μαριά...
 
Αθήνα, 8/3/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Νότης Μαριάς: Εκστρατεία ενημέρωσης των απόδημων Ελλήνων...
 
Αθήνα, 07/03/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Νότης Μαριάς για την Παγκόσμια Ημέρα...
 
26η Ζωντανή Εκπομπή από Βρυξέλλες του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR Group, Καθηγητή Νότη Μαριά...
 
Αθήνα, 4/3/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ...
 
Αθήνα, 25/2/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Καλπάζουν ανεργία και κόκκινα δάνεια Τα πρόσφατα...
 
Βρυξέλλες, 20/2/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Παρέμβαση Νότη Μαριά υπέρ των Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR Group, Καθηγητή Νότη Μαριά...
 
Μετά τη Γαλλία και η Ιταλία στηρίζει Κύπρο Δεν πέρασαν παρά...
 
Στρασβούργο, 13/2/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τι απαντά η Κομισιόν στον Νότη Μαριά...
 
Στρασβούργο, 12/2/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Νότης Μαριάς στην Ευρωβουλή: Η Μακεδονία είναι...
 
Αθήνα, 12/2/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ομιλία του Νότη Μαριά στο Ηράκλειο το...
 
Αθήνα,11/2/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Νότης Μαριάς στην Πάτρα Την Πάτρα επισκέφτηκε...
 
Αθήνα, 11/2/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ ΣΚΟΠΙΑ: ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ Παρά...
 
Βρυξέλλες, 1/2/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μοσκοβισί καρφώνει κυβέρνηση για ακριβό πετρέλαιο θέρμανσης...
 
Θεσσαλονίκη 30/1/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Ομιλία του Νότη Μαριά στο Βελλίδειο την...
 
Αθήνα, 28/1/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Συμφωνία των Πρεσπών: «Ο κύβος ερρίφθη» Η...
 
Αθήνα,26/01/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Νότης Μαριάς σε Ηράκλειο, Μεσσαρά και Ρέθυμνο...
 
Αθήνα, 21/01/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Όλοι στο Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για τη...
 
Αθήνα 20/1/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/BINTEO   Νότης Μαριάς από το Συλλαλητήριο του...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR Group, Καθηγητή Νότη Μαριά...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR Group, Καθηγητή Νότη Μαριά...
 
Στρασβούργο 17/1/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/BINTEO Παρέμβαση Νότη Μαριά στην πρωθυπουργό της Ρουμανίας...
 
Στρασβούργο, 16-1-2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/BINTEO Ο Νότης Μαριάς καλεί τον Ντράγκι να...
 
Στρασβούργο, 15/01/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Τα άκουσε χοντρά ο Τσίπρας στην Ευρωβουλή...
 
Αθήνα, 12/1/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Νότης Μαριάς στην Νάουσα Την Νάουσα...
 
Δίστομο, 10/1/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Ο Νότης Μαριάς από το μαρτυρικό Δίστομο...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR Group, Καθηγητή Νότη Μαριά...
 
Αθήνα, 7/1/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Ο Νότης Μαριάς στην Κάλυμνο για τα...
 
Αθήνα, 7/01/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Μεταναστευτικό ώρα μηδέν Παρά τις άσχημες καιρικές...
 
Αθήνα, 04/01/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Νότης Μαριάς σε Κω και Κάλυμνο...
 
Αθήνα, 27/12/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Σας αποστέλλουμε άρθρο του Νότη Μαριά με...
 
Αθήνα, 24/12/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ   Τα κίτρινα γιλέκα ξεσκεπάζουν τη φούσκα...
 
Αθήνα 21/12/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Νότης Μαριάς στην Ευρωβουλή: Η Σένγκεν λειτουργεί...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR Group, Καθηγητή Νότη Μαριά...
 
Αθήνα, 20/12/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Την επιβολή κυρώσεων κατά της Άγκυρας και...
 
Βρυξέλλες, 19/12/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/BINTEO Νέο μπαράζ παρεμβάσεων στην Ευρωβουλή για το...
 
Αθήνα, 17/12/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR Group, Καθηγητή Νότη Μαριά...
 
Στρασβούργο, 13/12/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Παρέμβαση Νότη Μαριά στην Φ. Μογκερίνι για...
 
Στρασβούργο, 11/12/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Τα άκουσε χοντρά ο Ράμα στην Ευρωβουλή...
 
Στρασβούργο, 11/12/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ  Νότης Μαριάς στην Ευρωβουλή: Εργαλείο δημιουργίας εφεδρικού...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR Group, Καθηγητή Νότη Μαριά...
 
Αθήνα, 10/12/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Σας αποστέλλουμε άρθρο του Νότη Μαριά με...
 
Ηράκλειο 8/12/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ...
 
Αθήνα, 7/12/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ Με αφορμή την αναγραφή...
 
Αθήνα, 7/12/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Νότης Μαριάς στην Ευρωβουλή: Όχι στο Παγκόσμιο...
 
Αθήνα, 6/12/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Νότης Μαριάς στα Γιάννενα την Κυριακή...
 
Αθήνα, 6/12/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/BINTEO Νότης Μαριάς στην Ευρωβουλή: Τα συστημικά ΜΜΕ...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR Group, Καθηγητή Νότη Μαριά...
 
ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 8/12/2018 9.30 π.μ. ΙΕΡΟΣ...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR Group, Καθηγητή Νότη Μαριά...
 
Αθήνα, 4/12/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Νότης Μαριάς στην Ευρωβουλή: Ιστορική φάρσα η...
 
Αθήνα 3/12/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/BINTEO Ο Νότης Μαριάς προτείνει στην Ευρωβουλή την...
 
Αθήνα, 3/12/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Σας αποστέλλουμε άρθρο του Νότη Μαριά με...
 
Βρυξέλλες 30/11/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Τα άκουσε χοντρά ο Επίτροπος Χαν από...
 
Βρυξέλλες 29/11/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Νότης Μαριάς στην Ευρωβουλή: Ναι στην τροπολογία...
 
Βρυξέλλες, 29/11/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τι απαντά η Κομισιόν στον Νότη Μαριά...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR, Καθηγητή Νότη Μαριά στον...
 
Αθήνα, 26/11/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Σας αποστέλλουμε άρθρο του Νότη Μαριά με...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR, Καθηγητή Νότη Μαριά στον...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR, Καθηγητή Νότη Μαριά στον...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR, Καθηγητή Νότη Μαριά στον...
 
Αθήνα, 22/11/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Νότης Μαριάς στο Γοργοπόταμο την Κυριακή...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR, Καθηγητή Νότη Μαριά στον...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR, Καθηγητή Νότη Μαριά στον...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR, Καθηγητή Νότη Μαριά στον...
 
Βρυξέλλες, 19/11/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Στην Ευρωβουλή από τον Νότη Μαριά τα...
 
Αθήνα, 19/11/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Σας αποστέλλουμε άρθρο του Νότη Μαριά με...
 
Αθήνα, 16/11/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Ξανά το θέμα της Ν. Καρυστίας στην...
 
Στρασβούργο, 15/11/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Κόντρα Νότη Μαριά με Κομισιόν στην Ευρωβουλή...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR, Καθηγητή Νότη Μαριά στο...
 
Στρασβούργο 12/11/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Αιδώς Αργείοι: Απέρριψαν την πρόταση του Νότη...
 
Αθήνα, 09/11/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Νότης Μαριάς στο Ηράκλειο για την...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR, Καθηγητή Νότη Μαριά στον...
 
Αθήνα, 8/11/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Νότης Μαριάς στην Λάρισα για τη...
 
11η Ζωντανή Εκπομπή από Βρυξέλλες του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR,...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR, Καθηγητή Νότη Μαριά στον...
 
Αθήνα, 5/11/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Σας αποστέλλουμε άρθρο του Νότη Μαριά με...
 
Η σύγκλιση της 8ης Συνδιάσκεψης της γερμανοελληνικής συνέλευσης στην Χερσόνησο της...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR, Καθηγητή Νότη Μαριά στον...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR, Καθηγητή Νότη Μαριά στον...
 
Ηράκλειο, 02/11/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νότης Μαριάς: Όχι στην γερμανοελληνική συνέλευση Η...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR, Καθηγητή Νότη Μαριά στον...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR, Καθηγητή Νότη Μαριά στον...
 
Αθήνα, 29/10/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Σας αποστέλλουμε άρθρο του Νότη Μαριά με...
 
Αθήνα, 26/10/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Νότης Μαριάς στην Ευρωβουλή: Εργασιακή ζούγκλα και...
 
Αθήνα, 26/10/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Νότης Μαριάς στην Ευρωβουλή: Εργασιακή ζούγκλα και...
 
Αθήνα, 26/10/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Προαναγγέλλει αποκαλύψεις το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο για...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR, Καθηγητή Νότη Μαριά στον...
 
Αθήνα, 25/10/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Νότης Μαριάς στην Ευρωβουλή: Ανίκανη η FRONΤEX-...
 
Αθήνα, 25/10/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Βόμβα Κομισιόν μετά από Ερώτηση Νότη Μαριά:...
 
Αθήνα, 25/10/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Βόμβα Κομισιόν μετά από Ερώτηση Νότη Μαριά:...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR, Καθηγητή Νότη Μαριά στον...
 
Αθήνα, 24/10/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Νότης Μαριάς στο Ευρωκοινοβούλιο: Οι Ευρωπαίοι πολίτες...
 
Αθήνα, 24/10/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Νότης Μαριάς στο Ευρωκοινοβούλιο: Κάτω τα χέρια...
 
Αθήνα, 24/10/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Νότης Μαριάς στο Ευρωκοινοβούλιο: Κάτω τα χέρια...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR, Καθηγητή Νότη Μαριά στον...
 
Αθήνα, 23/10/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Ο Νότης Μαριάς ζητά στην Ευρωβουλή το...
 
Αθήνα, 23/10/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Νότης Μαριάς: Αναγκαιότητα η ΔΕΗ να έχει...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR, Καθηγητή Νότη Μαριά στον...
 
Αθήνα, 22/10/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Σας αποστέλλουμε άρθρο του Νότη Μαριά με...
 
Αθήνα,16 /10/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Νότης Μαριάς: Απαγόρευση πώλησης όπλων σε Σαουδική...
 
Αθήνα, 15/10/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Σας αποστέλλουμε άρθρο του Νότη Μαριά με...
 
Αθήνα, 15/10/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Νότης Μαριάς:Δήμευση περιουσίας όσων εμπλέκονται σε υποθέσεις...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR, Καθηγητή Νότη Μαριά στον...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR, Καθηγητή Νότη Μαριά στον...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ- Ο ΆΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» Ευρωβουλευτή, Καθηγητή...
 
Αθήνα, 12/10/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Δημόσιες Συμβάσεις στην υπηρεσία της Εθνικής Οικονομίας...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ- Ο ΆΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» Ευρωβουλευτή, Καθηγητή...
 
Αθήνα, 12/10/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Δημόσιες Συμβάσεις στην υπηρεσία της Εθνικής Οικονομίας...
 
Βρυξέλλες, 11/10/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Νότης Μαριάς στην Ευρωβουλή: Εξαίρεση των νησιών...
 
Αθήνα, 10/10/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΗΧΗΤΙΚΟ Νότης Μαριάς:Να απαιτήσουμε την εξόφληση των Γερμανικών...
 
Αθήνα, 10/10/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Παρέμβαση OLAF και για τις παράνομες Ελληνοποιήσεις...
 
Αθήνα, 9 /10/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Ο Νότης Μαριάς για την ελεύθερη...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR, Καθηγητή Νότη Μαριά στον...
 
Αθήνα, 9/10/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Νότης Μαριάς στην Ευρωβουλή: Μέτρα ενάντια σε...
 
Στρασβούργο, 8/10/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σας αποστέλλουμε άρθρο του Νότη Μαριά με...
 
Αθήνα, 6/10/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Ο Νότης Μαριάς στην Ευρωβουλή για τις...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR, Καθηγητή Νότη Μαριά στον...
 
Στρασβούργο, 5/10/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Νότης Μαριάς στην Ευρωβουλή: Να δοθεί δικαίωμα...
 
Στρασβούργο, 5/10/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ O Nότης Μαριάς στην Ευρωβουλή για blockchain...
 
Στρασβούργο, 4/10/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ O Nότης Μαριάς στην Ευρωβουλή για τον...
 
Στρασβούργο, 3/10/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ O Nότης Μαριάς στην Ευρωβουλή για εξισωτική...
 
Στρασβούργο, 3/10/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ O Nότης Μαριάς στην Ευρωβουλή για Δουβλίνο...
 
Στρασβούργο, 2/10/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Νότης Μαριάς στην Ευρωβουλή: Κάτω τα χέρια...
 
Αθήνα, 2/10/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Νότης Μαριάς καταγγέλλει στην Ευρωβουλή το...
 
Αθήνα, 1/10/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σας αποστέλλουμε άρθρο του Νότη Μαριά με...
 
Αθήνα, 1/10/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Νότης Μαριάς ζητά στην Ευρωβουλή Ειδική...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Ευρωβουλευτή Καθηγητή Νότη...
 
Αθήνα, 28/9/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Νότης Μαριάς στην Ευρωβουλή: Όχι στην ιδιωτικοποίηση...
 
Αθήνα, 27/9/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Ο Νότης Μαριάς ξαναφέρνει στην Ευρωβουλή τη...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR, Καθηγητή Νότη Μαριά στον...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR, Καθηγητή Νότη Μαριά στον...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR, Καθηγητή Νότη Μαριά στον...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR, Καθηγητή Νότη Μαριά στον...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR, Καθηγητή Νότη Μαριά στον...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR, Καθηγητή Νότη Μαριά στον...
 
Βρυξέλλες 19/9/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Νότης Μαριάς για τη σημερινή συνάντηση...
 
Στρασβούργο, 17/9/2018   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τι ξέχασε να πει ο Τσίπρας...
 
Στρασβούργο, 11/9/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ ΒΙΝΤΕΟ Tα άκουσε χοντρά ο Τσίπρας από...
 
  Αθήνα, 10/9/2018   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Tα Wikileaks βγάζουν στη...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του (ECR), Καθηγητή Νότη Μαριά στον...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECR, Καθηγητή Νότη Μαριά στον...
 
Η μνημονιακή Οδύσσεια του Ελληνικού λαού συνεχίζεται παρά το «παραμΙΘΑΚΗ» του...
 
Ηράκλειο, 25/8/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σε Ηράκλειο και Τυμπάκι ο Νότης Μαριάς...
 
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή και μέλους του (ECR), Καθηγητή Νότη Μαριά στον...
 
Αθήνα, 23/8/2018 Δελτίο Τύπου/ Βίντεο Νότης Μαριάς: Tα 288 δις ευρώ...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» Ευρωβουλευτή,...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» Ευρωβουλευτή,...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» Ευρωβουλευτή,...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» Ευρωβουλευτή,...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» Ευρωβουλευτή,...
 
Κεντρική Ομιλία του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ»...
 
Γερμανικές Αποζημιώσεις: Δεν Ξεχνώ Νότης Μαριάς, Πρόεδρος του Κόμματος ΕΛΛΑΔΑ- O...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» Ευρωβουλευτή,...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» Ευρωβουλευτή,...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» Ευρωβουλευτή,...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» Ευρωβουλευτή,...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» Ευρωβουλευτή,...
 
Αθήνα 8/8/2018 Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ...
 
Αθήνα, 8/8/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Νότης Μαριάς στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» Ευρωβουλευτή,...
 
Αθήνα, 7/8/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Νότης Μαριάς στις εκδηλώσεις της 194ης...
 
Αθήνα 6/8/2018 ΕΘΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ Νότης Μαριάς, Πρόεδρος του...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» Ευρωβουλευτή,...
 
Αθήνα, 30/7/2018 ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ: ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ; Οι δολοφονικές πυρκαγιές στην...
 
Αθήνα, 27/7/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Νότης Μαριάς στην Κάλυμνο Στην Κάλυμνο...
 
Οι δολοφονικές πυρκαγιές στην Αττική στέρησαν τη ζωή σε δεκάδες αθώους...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» Ευρωβουλευτή,...
 
Αθήνα, 23/7/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου...
 
Αθήνα, 21/7/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Ο Νότης Μαριάς στο 20ο Συναπάντημα Ποντιακής...
 
Εκδήλωση για την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου που διοργάνωσε στο...
 
Some title Some author
Some excerpt
 
Some title Some author
Some excerpt
 
Some title Some author
Some excerpt
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, πρώην...