NEAΑΡΘΡΑ
2 Απριλίου 2022

Νότης Μαριάς: Μπάιντεν – Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω

Το γνωστό ρητό «Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω» φαίνεται ότι επιβεβαιώθηκε στις τρεις Συνόδους Κορυφής που έγιναν στις Βρυξέλλες το διήμερο 24 και 25 Μαρτίου 2022 παρουσία του Προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν. Πρόκειται για τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου με τη συμμετοχή  του Αμερικανού Προέδρου και τη Σύνοδο της G7. Βασικός πρωταγωνιστής σε όλες τις Συνόδους ο Τζο Μπάιντεν με τους υπόλοιπους ηγέτες της G7 αλλά και της ΕΕ σε ρόλο κομπάρσου. Επιπλέον η παρουσία του Τζο Μπάιντεν στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο δια ζώσης και η συμμετοχή του στη συνεδρίαση αυτού του κατ΄ εξοχήν κορυφαίου θεσμικού οργάνου της Ένωσης απέδειξε ότι η ΕΕ πλέον έχει καταστεί αμετάκλητα παρακολούθημα των ΗΠΑ στον διεθνή τους ανταγωνισμό τόσο με τη Ρωσία όσο και με την Κίνα.

Έτσι στην Κοινή Ανακοίνωση Ευρωπαϊκού Συμβουλίου-ΗΠΑ που εκδόθηκε στις 24 Μαρτίου 2022 (www.consilium.europa.eu 24/3/2022) αφού επισημαίνεται ότι ο Τζο Μπάιντεν  έλαβε μέρος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, τονίζεται ότι οι ηγέτες ΕΕ και ΗΠΑ συζήτησαν τη συντονισμένη και ενιαία απάντηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ηνωμένων Πολιτειών σε σχέση με τον Πόλεμο στην Ουκρανία. Και αφού δήλωσαν ότι στο πλαίσιο αυτό εξέτασαν τις συνεχιζόμενες προσπάθειές τους για επιβολή οικονομικών κυρώσεων κατά της Ρωσίας και της Λευκορωσίας, στη συνέχεια ρίχνοντας έμμεσες βολές κατά της Κίνας τόνισαν «και την ετοιμότητά τους να υιοθετήσουν πρόσθετα μέτρα και να σταματήσουν κάθε προσπάθεια παράκαμψης των κυρώσεων».

Και μπαίνοντας στο ψητό η Ανακοίνωση επισημαίνει ότι «οι ηγέτες συζήτησαν τη συνεργασία ΕΕ-Η.Π.Α για τη μείωση της εξάρτησης από τα ρωσικά ορυκτά καύσιμα, την επιτάχυνση της μετάβασης στην καθαρή ενέργεια, καθώς και την ανάγκη ανταπόκρισης στις εξελισσόμενες ανάγκες επισιτιστικής ασφάλειας παγκοσμίως».

Το σημείο αυτό είναι ιδιαίτερα κρίσιμο καθώς συνδυάζεται με την Κοινή Δήλωση ΕΕ και ΗΠΑ για την Ευρωπαϊκή ενεργειακή ασφάλεια στο πλαίσιο της οποίας οι ΗΠΑ δεσμεύθηκαν να παράσχουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση επιπλέον, τουλάχιστον, 15 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα LNG φέτος και επιπλέον, τουλάχιστον, 50 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα LNG ΗΠΑ ετησίως έως το 2030. Αυτό άλλωστε επισήμανε  η Πρόεδρος της Κομισιόν φον ντερ Λάιεν κατά την κοινή συνέντευξη τύπου με τον Τζό Μπάιντεν (ec.europa.eu/commission 25/3/2022). Και όλα αυτά βέβαια προκειμένου η ΕΕ να αρχίσει την απεξάρτησή της από το ρωσικό φυσικό αέριο κουρνιάζοντας στην θαλπωρή της ζεστής αμερικανικής αγκαλιάς με το πανάκριβο LNG.

Επισφραγίζοντας μάλιστα με τον πιο πανηγυρικό τρόπο το σύνθημα «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο» η Κοινή Ανακοίνωση Ευρωπαϊκού Συμβουλίου-ΗΠΑ κλείνει με την επισήμανση ότι «τέλος οι ηγέτες υπογράμμισαν τη σημασία της ενίσχυσης της διατλαντικής ασφάλειας και άμυνας, μεταξύ άλλων μέσω της ισχυρής συνεργασίας ΝΑΤΟ-ΕΕ, όπως περιγράφεται στη Στρατηγική Πυξίδα της ΕΕ».

Έτσι στα Συμπεράσματα τα οποία υιοθέτησε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 24ης και 25ης Μαρτίου (www.consilium.europa.eu 25/3/2022) και στο κεφάλαιο ΙΙ με τον τίτλο  «Ασφάλεια και Άμυνα»  οι ηγέτες της ΕΕ διακηρύσσουν ότι εγκρίνουν με τη σειρά τους την Στρατηγική Πυξίδα της ΕΕ η οποία υιοθετήθηκε από το Συμβούλιο της ΕΕ και που όπως αναλύουμε ήδη από τη στήλη αυτή (www.political.gr 25/3/2021 σελ. 12) μετατρέπει τον υπό ίδρυση ευρωστρατό σε παράρτημα και συμπλήρωμα του ΝΑΤΟ.

Ειδικότερα στα παραπάνω Συμπεράσματα μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο εγκρίνει τη Στρατηγική Πυξίδα, η οποία παρέχει τη στρατηγική καθοδήγηση για την επόμενη δεκαετία και ορίζει ένα συνεκτικό σύνολο δράσεων, τρόπων και μέσων, και τους σαφείς στόχους που απαιτούνται για αυτή τη νέα ώθηση.

Επιπλέον με την Στρατηγική Πυξίδα επιτυγχάνεται «τόνωση των επενδύσεων και της καινοτομίας για την από κοινού ανάπτυξη των απαραίτητων δυνατοτήτων και τεχνολογιών», δηλαδή με άλλα λόγια συντελείται η ενίσχυση της πολεμικής βιομηχανίας κυρίως της Γαλλίας και της Γερμανίας  καθώς και η εμβάθυνση της συνεργασίας της ΕΕ με τους εταίρους της και κυρίως τους αγγλοσάξονες ήτοι με τις ΗΠΑ, τον Καναδά και τη Βρετανία.

Όλα αυτά βέβαια εναρμονίζονται με την πλήρη νατοποίηση της ΕΕ και τον σφικτό της εναγκαλισμό από τις ΗΠΑ όπως αποδεικνύεται και από το Κοινό Ανακοινωθέν των ηγετών του ΝΑΤΟ που συνεδρίασαν την προηγουμένη 24 Μαρτίου 2022 επίσης στις Βρυξέλλες.

Μάλιστα αναμενόμενοι στο Ουκρανικό οι ηγέτες του ΝΑΤΟ καρφώνουν την διαχρονική ανάμειξη του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία δηλώνοντας: «Η Ουκρανία έχει το θεμελιώδες δικαίωμα στην αυτοάμυνα βάσει του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών. Από το 2014, παρέχουμε εκτεταμένη υποστήριξη στην ικανότητα της Ουκρανίας να ασκήσει αυτό το δικαίωμα. Εκπαιδεύσαμε τις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας, ενισχύοντας τις στρατιωτικές τους δυνατότητες και ικανότητες και ενισχύοντας την ανθεκτικότητά τους. Οι Νατοϊκοί Σύμμαχοι έχουν εντείνει την υποστήριξή τους και θα συνεχίσουν να παρέχουν περαιτέρω πολιτική και πρακτική υποστήριξη στην Ουκρανία καθώς συνεχίζει να αμύνεται» (www.nato.int 24/3/2022).Αναφερόμενοι στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας οι ηγέτες του ΝΑΤΟ επισημαίνουν: «Παραμένουμε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε συντονισμένη διεθνή πίεση στη Ρωσία. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά με τους σχετικούς ενδιαφερόμενους φορείς και άλλους διεθνείς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο διατλαντικός συντονισμός παραμένει ζωτικής σημασίας για μια αποτελεσματική απάντηση στην τρέχουσα κρίση».Και αφού παρατηρούν ότι παραμένουν προσηλωμένοι στις θεμελιώδεις αρχές που στηρίζουν την ευρωπαϊκή και παγκόσμια ασφάλεια, τονίζουν με νόημα: «Η δέσμευσή μας στο άρθρο 5 της Συνθήκης της Ουάσιγκτον είναι σιδερένια».Στη συνέχεια η Κοινή Δήλωση αναφέρει ότι ως απάντηση στις ενέργειες της Ρωσίας, το ΝΑΤΟ ενεργοποίησε αμυντικά σχέδια, ανέπτυξε στοιχεία της Δύναμης Αντίδρασης του ΝΑΤΟ και εγκατέστησε 40.000 στρατιώτες στην ανατολική πτέρυγα, μαζί με σημαντικά αεροπορικά και ναυτικά μέσα, υπό την άμεση διοίκηση της Συμμαχίας.  Τέλος «υπενθυμίζεται επίσης ότι το ΝΑΤΟ έχει σχηματίσει τέσσερις επιπλέον πολυεθνικές ομάδες μάχης στη Βουλγαρία, την Ουγγαρία, τη Ρουμανία και τη Σλοβακία» (www.ertnews.gr 25/3/2022).

A NEA
 
 Η είδηση του θανάτου του πρώην υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρι...
 
Άλλη μια σημαντική ευκαιρία χάθηκε για την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων...
 
Συνέντευξη του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», πρώην...
 
Διοργανώθηκε μετά βαΐων και κλάδων στις Βρυξέλλες το διήμερο 25 και...
 
Να «μαζέψει τα ασυμμάζευτα» επιχειρεί πλέον ο υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας...
 
Τούρκος έγινε ο Ερντογάν μετά το Ψήφισμα-ράπισμα που υιοθέτησε η Ολομέλεια...
 
«Η Άγκυρα ρυμουλκεί την Αθήνα σε έναν διάλογο άνευ όρων», δήλωσε στην...
 
Για αποτυχημένο κράτος στην Ελλάδα του μνημονίου μίλησε ο Πρόεδρος του...
 
Οι πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές κυρίως στη Δαδιά και στην Πάρνηθα καθώς...
 
Συμπληρώθηκαν οκτώ χρόνια από το δημοψήφισμα του 2015 στο οποίο το...
 
Το ναυάγιο στην Πύλο και η εκατόμβη νεκρών, ανάμεσα τους πολλές...
 
«Πατάει γκάζι» και μάλιστα μεσούσης της προεκλογικής περιόδου η Ελληνοπολωνική  συνεργασία...
 
Την Πέμπτη 1ης Ιουνίου δόθηκε το εναρκτήριο λάκτισμα των Πανελληνίων Εξετάσεων...
 
Πριν προλάβουν καλά-καλά να βγουν τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης...
 
 «Κυριακή κοντή γιορτή» φαντάζονται πολλοί συμπολίτες μας καθώς προσέρχονται στις κάλπες...
 
Έντονες αμερικανικές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει  οι δηλώσεις του Μακρόν σε σχέση...
 
Οι συγκρούσεις στη Γαλλία για το συνταξιοδοτικό καταδεικνύουν ότι οι ευρωπαϊκοί...
 
Όπως επισημάναμε από τη στήλη αυτή «ιδιαίτερα έντονες συζητήσεις προκάλεσε η...
 
Η εκατόμβη νεκρών στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών άνοιξε πλέον τον...
 
Η εκατόμβη νεκρών στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών άνοιξε πλέον τον...
 
Συνέντευξη του Προέδρου ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, πρώην Ευρωβουλευτή και...
 
Εκπομπή του Νότη Μαριά στο Kontra Channel στις 22/1/2023 για Εκλογές,...
 
Συνέντευξη του Προέδρου ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, πρώην Ευρωβουλευτή και...
 
Με τον Υφυπουργό της Πολωνίας  Arkadius Mularczyk συναντήθηκε χθες Τετάρτη 15/2/2023...
 
Και νέα σημαντική πρωτοβουλία από την Πολωνία για τις Γερμανικές Αποζημιώσεις....
 
Η «οικονομική απόβαση» της Ιταλίας στη Λιβύη στις 28 Ιανουαρίου 2023...
 
Με τις υποκλοπές να βρίσκονται στο κέντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης εντός...
 
Η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα αναμφίβολα αποτελεί ένα...
 
Εκπομπή του Νότη Μαριά στο Kontra Channel 1/1/2023 για τη δράση...
 
Συνέντευξη του Προέδρου ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, πρώην Ευρωβουλευτή και...
 
Ο Ερντογάν πάει ξανά Ταμείο μετά την πανηγυρική έγκριση του Προϋπολογισμού...
 
Εκπομπή του Νότη Μαριά στο Kontra Channel στις 4/12/2022 για: 1)...
 
Mπαράζ κινητοποιήσεων αναμένεται τις επόμενες ημέρες ενόψει της αύξησης των ασφαλιστικών...
 
Ολοκληρώθηκε μετά βαΐων και κλάδων η διήμερη σύνοδος κορυφής των ηγετών...
 
Σκληρή κόντρα ξέσπασε ανάμεσα σε Μακρόν και Μελόνι για το μεταναστευτικό...
 
Εγκρίθηκε μετά βαΐων και κλάδων το Ψήφισμα του  Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για...
 
Εκπομπή του Νότη Μαριά στο Kontra Channel στις 9/10/2022 για ενεργειακό...
 
Η προκλητική ομιλία του Ερντογάν στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ όπου...
 
Εκπομπή του Νότη Μαριά στο Kontra Channel στις 11/09/2022 για τα...
 
Τα θετικά σχόλια του δυτικού τύπου για την επίσκεψη του Ερντογάν...
 
Εκπομπή του Νότη Μαριά στο Kontra Channel στις 7/08/2022 για τα...
 
Εντείνονται καθημερινά οι απειλές της Τουρκίας κατά της Ελλάδας που συνοδεύονται...
 
Συμπληρώνονται σήμερα 18 Ιουνίου 2022, ογδόντα ένα ολόκληρα χρόνια από την...
 
Εκπομπή του Νότη Μαριά στο Kontra Channel στις 5/6/22 για τις...
 
Οι απειλητικές δηλώσεις Ερντογάν με αφορμή την παρουσία του στην στρατιωτική...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δύο διαδικτυακές ομιλίες θα κάνει σήμερα Τετάρτη 8/6/2022 και...
 
Εντείνεται η κόντρα με την Άγκυρα για την μη αποστρατικοποίηση νησιών...
 
Αθήνα, 27/5/2022 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νότης Μαριάς: Oμιλία στη Θεσσαλονίκη για τα...
 
Εκπομπή του Νότη Μαριά στο Kontra Channel στις 22/5/22 για: 1)...
 
Αθήνα, 24/5/2022 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νότης Μαριάς: Oμιλία στην Αθήνα για τα...
 
Συνέντευξη του Προέδρου ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, πρώην Ευρωβουλευτή και...
 
Καθώς η Τουρκία εντείνει τις απειλές της κατά της Πατρίδας μας...
 
Η ακρίβεια η οποία πλήττει την ελληνική κοινωνία έχει χτυπήσει κόκκινο....
 
Εκπομπή του Νότη Μαριά στο Kontra Channel στις 17/4/22 για: 1)...
 
«Για την επόμενη διετία σίγουρα είναι λογικό να αυξήσουμε την παραγωγή...
 
Συνέντευξη του Προέδρου ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, πρώην Ευρωβουλευτή και...
 
Το γνωστό ρητό «Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω» φαίνεται ότι επιβεβαιώθηκε...
 
«ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο» ήταν το σύνθημα που ακουγόταν...
 
Συνέντευξη του Προέδρου ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, πρώην Ευρωβουλευτή και...
 
Συμπληρώθηκαν 50 χρόνια από την ιστορική συνάντηση Νίξον-Μάο και την διπλωματία...
 
Συνέντευξή μου στο Militaire για τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις...
 
Ο πόλεμος στην Ουκρανία είχε ως αποτέλεσμα πέραν των άλλων και...
 
Εκπομπή του Νότη Μαριά στο Kontra Channel στις 20/2/22 για: 1)...
 
Το μήνυμα των Πορτογαλικών εκλογών φαίνεται ότι απασχολεί πλέον έντονα τα...
 
Η κορύφωση της Ουκρανικής κρίσης οδηγεί πλέον τον Πούτιν στην αγκαλιά...
 
Η ζωή πολλές φορές παίζει τα δικά της παιχνίδια. Το μεσημέρι...
 
Ο τεράστιος σάλος που ξεσήκωσε η Έκθεση Λίτρα-Τσιόδρα για τις αβελτηρίες...
 
Αίσθηση έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Πατρίδας μας  η δραματική...
 
Το πρωί της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου ο Μίκης Θεοδωράκης, ο τραγουδοποιός...
 
Μίκη καλό σου ταξίδι, Η μουσική σου και οι αγώνες σου...
 
Η επικράτηση των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν και οι χιλιάδες πρόσφυγες που...
 
15 δις ευρώ στον Ερντογάν μόνο από Προενταξιακή Βοήθεια και μόχλευση...
 
Παραμονές του έκτακτου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 24ης και 25ης Μαΐου ο...
 
Μετά την Απόφαση του Συμβουλίου της ΕΕ για αύξηση του ορίου...
 
Η απόφαση του Πάμπλο Ιγκλέσιας να αποχωρήσει από την ηγεσία των...
 
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ    Αγαπητοί Συναγωνιστές και...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με αφορμή την επίσκεψη του Έλληνα υπουργού τουρισμού Χάρη...
 
Ιδού το χοντρό οικονομικό πακέτο της Γερμανικής Ευρώπης στην  Τουρκία από...
 
Μεγάλη η «μπάζα» των ευρωπαϊκών κονδυλίων από τα Σκόπια μέχρι στιγμής...
 
Και όμως οι πολυεθνικές του κορονοεμβολίου συνεχίζουν να απαιτούν νομική ασυλία...
 
Την ώρα που κορυφώνεται παγκοσμίως το δεύτερο κύμα κορονοϊού με χιλιάδες...
 
Όπως αποκαλύψαμε σε σχετικό μας άρθρο η κυβέρνηση υπερψήφισε στο Λουξεμβούργο...
 
Σε προγενέστερο άρθρο μας είχαμε αναλύσει τον τρόπο με τον οποίο...
 
«Εν τέλει, εντός μίας εβδομάδας, το πρώτο εμβόλιο θα έχει εγκριθεί,...
 
H προκλητική απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου να καλύψει πλήρως τον Ερντογάν...
 
https://www.youtube.com/watch?v=kq7zI3rB4dw Παρέμβαση του Προέδρου του Κόμματος ΕΛΛΑΔΑ- Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, Καθηγητή πρώην...
 
Καθώς το δεύτερο κύμα της πανδημίας θερίζει με χιλιάδες θανάτους, κυβερνήσεις...
 
Η εκλογή Μπάιντεν αναμφίβολα ανακάτεψε την τράπουλα στη διεθνή πολιτική σκακιέρα....
 
Σε έναν νέο γύρο κυρώσεων κατά της Λευκορωσίας που θα μπορούσε...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Σαράντα επτά  χρόνια πριν, τον Νοέμβρη του 1973, η...
 
Το εκλογικό θρίλερ στις ΗΠΑ το οποίο αναμένεται να συνεχιστεί με...
 
Η  Ελλάδα  οδηγείται σε μια οιονεί φινλανδοποίηση και μετατρέπεται σε πολιτικό παρακολούθημα...
 
Η απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου το οποίο συνεδρίασε δια ζώσης στις...
 
Η πρόσφατη έλευση Ζάεφ στην Αθήνα και οι ευχαριστίες του προς...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ Τον Ερντογάν και τις χώρες του Βίζεγκραντ στηλίτευσε για...
 
Νότης Μαριάς: Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης: Μνημονιακός Δούρειος Ίππος του Βορρά Στην...
 
Νότης Μαριάς: Καστελόριζο γιοκ για τον Ερντογάν Στην Πέμπτη Διαδικτυακή Εκπομπή...
 
Νότης Μαριάς: Τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης βορά στις χώρες του...
 
Νότης Μαριάς: Πέμπτη Διαδικτυακή Εκπομπή 27/7/2020...
 
Νότης Μαριάς: Έτσι τα πήρε χοντρά ο Ερντογάν από την ΕΕ...
 
Αθήνα, 27/7/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Μνημονιακός Δούρειος Ίππος του Βορρά το Ταμείο...
 
Νότης Μαριάς στο Sputnik: Κυρώσεις κατά της Τουρκίας και όχι μυστικές...
 
Νότης Μαριάς: Τέταρτη Διαδικτυακή Εκπομπή Best off 20/7/2020...
 
Νότης Μαριάς: Δούρειος Ίππος για νέα μνημονιακά μέτρα το Ταμείο Ανάκαμψης...
 
Αθήνα, 22/7/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νότης Μαριάς: Μνημονιακός Δούρειος Ίππος του Βορρά...
 
Νότης Μαριάς: Τέταρτη Διαδικτυακή Εκπομπή 20 07 2020...
 
Νότης Μαριάς: Εδώ και τώρα μέτρα κατά της Τουρκίας για την...
 
Αθήνα, 20/7/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ Επιβολή κυρώσεων κατά της Τουρκίας για τη...